- הוסף לסימניות
Home Design 3Dנכתב ע"י א6;2157156:מה שם האפליקציה?
Home Design 3Dנכתב ע"י א6;2157156:מה שם האפליקציה?
נכתב ע"י אניתי;2157354:אני רואה שלא הגבת להצעה שלי.
אני מחדדת שוב כי זה באמת חשוב, אני מאוד מתפלאת על המעצבת שנתנה יד לשרטוט ההוא.
ולכן מחדדת שוב את דבריה של רותי וינברג-צריך למקם ולבדוק הכל כשהמיטות מופרדות+לסמן היכן הולך להיות הלול וכיצד הכל מסתדר ביחד. (מקובל שיהיה מקום גם ללול בכאלה יחידות)
ב2.90 לא יכולות להיכנס מיטות (2 מטר ) +ארון (60 ס"מ) הרי נותר 30 ס"מ מעבר... והדלתות של הארון שבד"כ הם 40 ס"מ אפילו לא תיפתחנה כל צורכן.
אם המיטות הולכות להיות הפוכות (לשם מה?) עדיין בעת הפרדה אי אפשר לפתוח את הארון.
חשוב מאוד. כדאי לתקן, אני רק הצעתי כיצד, אולי ישנן אופציות נוספות.
נכתב ע"י אניתי;2157490:אני שמחה לראות את השינוי.. החדר "עובד" טוב יותר.
לגבי השירותים שגולש על הדלת, אם באמת לא אכפת לך מקלחון, אז תעשה 160X160 ואת מכונת הכביסה תוציא החוצה בארון (אגב, כך היא פחות נהרסת, במיוחד שזה מקלחון, וניתן לטפל בכביסה גם כשמישהו בשירותים או במקלחת).
אם אתה עדיין מעדיף אמבטיה כמו דעתי, הרי שאולי ניתן לעשות דלתות בזוית 45 מעלות . או להשאיר את החדר רחב כמו קודם (זאת לא עבירה... רק רציתי יותר מרווח בכניסה, ולשלב ארונות איחסון או ספה...
אני הצעתי פעם אחת להוציא כיור ופעם אחרת את המכונה, משום שביחידה 1 בכלל לא היה לי מקום לכיור נט"י מצד שני היה לי מקום ממש מזמין למכונת הכביסה, שתשב בנחת במטבח.
ביחידה השניה הצעתי את הכיור משום ששם זה הסתדר טוב יותר. אך אפשר גם שם להוציא את המכונה אך באמת בעית הדלת לחדר תיוותר בעינה.
אני מכירה משפחה עם 13 ילדים שכיור נטילת הידיים הוא מרשים עם שיש ומראה, ומשמש כתחליף לכיור שבפנים. שהרי למה צריך כיור בתוך השירותים לזוג צעיר? מדוע אינם יכולים לשים עדשות, לצחצח שיניים ועל הדרך ליטול ידיים בחוץ? למה זה חייב להיעשות בפנים?? ולחכות כל פעם בתורות מי נכנס ומתי...
בכל מקרה השתכנעתי ,אם כיור נט"י בגודל של כיור רחצה לא מדבר אליך, להוציא את מכונות הכביסה משני היחידות, בשתיהם אפשר לשלב במטבח. או בחוץ ליד חדר האמבטיה בארון, כמצורף אם אתה הולך על מקלחונים.
ובנוסף, אם את מכונות הכביסה תשים בארון-חדרון עם גבס ועם דלת נפתחת החוצה אמיתית (רק שאולי זה מסורבל וכן עדיף 2 דלתות כמו של ארון) הרי שזה יראה בעיניים כמו עוד פתח-חדר בבית, כמו מרפסת שירות כזאת, ואם תעשה את הארון לא ברוחב מדויק למכונת הכביסה אלא מעבר, הרי שזה ישמש באמת גם כאיחסון למצעים,ומגבות מעל המכונה, במיוחד שהארון כ"כ קטן ועמוק ומסכן ביחידה 1...וזאת משום שבדירה הזאת אני לוקחת בחשבון שמתקן כביסה דלי ומגב יוכלו להיות בחוץ ,במרפסת.
אבל באמת לדעתי עדיף אמבטיות...אני אישית ורוב מי שאני מכירה ממש לא מסתכלים על יחידות עם מקלחון, זה ממש עושה לי רתיעה, גם כי אני והרבה ממכריי לא אוהבים מקלחון (מרגיש לי ממש ממש לא מספיק נקי שם ברצפה...) וגם כי זה גורם לי להרגיש שהיחידה באמת קטנה.....
היה מעניין לערוך ע"כ סקר, אבל דעתי הנחרצת שאמבטיה תוסיף לך המון שוכרים, ומקלחון ירתיע רבים....
נכתב ע"י revrut;2158552:בעיני ובעיני רוב לקוחותי יש התעקשות על אמבטיה, אפילו לא ארוכה מאד- 1.20 מ'. וזוכרת את עצמי בתור זו"צ שדירה עם מקלחת ירדה פלאים בעיני למול דירה עם אמבטיה.
כשנכנסים לחדר הרחצה יש עדיפות גדולה שהכירו יהיה מול הכניסה ולא האסלה מה שנותן תחושה בטוחה ופרטית יותר ליושב בה.
ביח' הימנית אורך השיש סביל, מה שמפריע שם זה המעבר הצפוף לחדר שצמוד ממש לכירים ולתנור, חשבת אולי על אופציה של כיריים 2 להבות על השיש ותנור מתחת לשיש?, כך ניתן יהיה לקצר במעט את אורך השיש שלא יפריע למעבר. סה"כ ביח' כאלו מקובל לשים 2 להבות, לא מדובר כאן על משפחה.
נכתב ע"י haimlahav;2158612:את האמת עדיין לא חשבתי אם ארהט את היחידות בצורה מלאה או לא לכן לא הגעתי למחשבה לגבי כיריים ותנור מובנה, אבל בהחלט זה יכול להיות רעיון טוב להחליף בשני היחידות לכיריים 2 להבות, השאלה אם שווה לי את ההשקעה של הריהוט בדירות? או לתת לזוג להצטייד בהתאם לריהוט שילווה אותו בהמשך הדרך.
נכתב ע"י אניתי;2158913:מקסים עכשיו!!
ביחידה 1:
מדוע אי אפשר להעביר את המקרר מצד ימין -ליד שולחן האוכל ביחידה 1 (היכן שהצעתי לך בהתחלה את מכונת הכביסה? כמובן מדובר במקרר של 60X60 כיאה ליחידות.
גם יגדיל את המטבח, גם יתן יותר בטיחות ומעבר חלק, וגם חבל על השטח שליד השולחן.
אומנם יש שם חלון, אך , האם ניתן להגדילו? ובכל מקרה המקרר יושב באזור הכנף הסגור (ניתן לעשות חלון הזזה)
ואז ניתן להעביר את התנור לצד שפחות מסוכן. אגב, כיורים-הם צריכים להיות די באמצע, הרי אנו רוצים חלבי ובשרי, הלא כן? זוהי יחידה לשו"מ?
ביחידה 2:
לגבי האמבטיה, ניתן לקצר את החדר מ3.30 ל3.15 כך שיהיה 55 לכיור ברוחב 50 ס"מ שזה בסדר גם אם לא בתקן. אשמח לחוו"ד של עוד אדריכליות, אך לעתי זה "עובד" וניתן לגישה שהרי זה רק הרגליים ואילו הידיים והגוף הם מעל האמבטיה ולכן אף ניתן להרחיקו מהקיר 35 ס"מ כך שיגלוש 5 ס"מ מעל האמבטיה היכן שיש ממילא דפנות, מה דעתכם?)
ואז בין הארון למיטות יהיה בערך 55-65 ס"מ אז אולי כדאי להעדיף ארון הזזה? ולהיזהר מקנטים בולטים וראש מיטה עבה וכו' כך שהמיטות תהיינה לא יותר מ-2 מטר. (מיטה ללא קישוטים כלל תהיה 1.90)
לגבי המטבח מה עם לעשות קיר אחרי המקרר וכך להפוך את הצד של התנור ולהרוויח עוד שיש ובטיחות??
למה אתה מתעקש לא להעביר את שולחן האוכל למול המטבח ולהרוויח ספונת? כך תיוותר הרגשה של מעט סלון, והדירה תהיה יותר מבוקשת.
שהרי 2.30 זה סביר לכך במיוחד אם תעשה שולחן צמוד לקיר של 45 ס"מ, שהרי לא צריך את ה-60 ס"מ כי לא יושבים ממול..וכך יש אכן גם ביחידה השניה.
(במיוחד שמדובר בזוג, הרי במשפחה עם ילדים , כשיושבים זה קצת קשה לעבור אבל כשזוג יושב, הוא יכול גם לשבת משני צידי השולחן, וגם בד"כ יושב ביחד, וכשהוא לא יושב, יש מרווח של 1.10 לפחות. ובשולחן של 45 ס"מ אף יותר)
לגבי ריהוט, ודאי שאתה קונה אותו, א"א לא יקנה תנור משולב אם בדירתו העתידית אולי יהיה בילד אין. חוץ מזה שצריך ביחידה הזאת מקרר של 60X60..וע"כ אכן כדאי כיריים בילד אין 2 להבות כהצעת רותי וממילא המטבח אף גדל יותר.
נכתב ע"י אניתי;2159359:גם אני התלבטתי אם להפוך את הדלת עם ארון המכונה, אך לבסוף החלטתי שככה זה יראה יותר מסודר כשדלת השירותים לא במטבח. מעניין לשמוע דעות נוספות.
לגבי המקרר והחלון, לשיקולך, אבל עם כיורים כפולים נשאר ממש מעט כשהמקרר נשאר שם. לגבי הכיריים, שוב לשיקולך, אני חושבת שזה לא נורא שהם רחוקים מהחלון, הכל מאוורר ביחד באופן כללי, זו דעתי. ויותר מסוכן שהם במעברים, ממש סכנה...
לגבי הכיורים- ברור שהחלבי תופס פחות מהבשרי, רק שאצלך הכיור הבודד היה ממש בפינה.
חשבתי אולי גם להוציא את מכונת הכביסה עם גישה מהשירותים כמובן!! (פתיחת חלון =פתח מהרצפה עד לגובה מטר שם נכנסת המכונה, ומצד המרפסת לבנות מסביב קירות וקורה (לא רואים את זה מלמטה וזה גם חוקי למרב ידיעתי שהרי זה יצא בסוף עד גובה מטר בלבד.) בשילוב שיש העוטף הכל מצד המרפסת וכיור במרפסת ליד, כמשורטט,כך תרוויח גם ביחידה 1 אמבטיה מוצלחת. מה דעת האדריכליות?? ניסינו לעשות את זה פעם באלעד,לא זוכרת אם בסוף הוצאנו את זה לפועל. כמובן שצריך פרט מדוקדק לאיטום.
ביחידה 2: אולי לעשות מרפסת שירות עם מכונת כביסה הסמוכה למרפסת במקום הארון העמוק ולתת ארון בעומק 60 ס"מ סטנדרטי ליחידה 1? תבדוק איך מסתדר במידות (יכול הארון לגלוש מעט לתוך החדר עד 2.40 למיטות.) אני חושבת שגם שם זה ישדרג את היחידה פלאים, כי יהיה בה גם מרפסת שירות...
הקיטום הרגיש לי קצת מאוורר ומרחיב את החדר ביחידה 1, אך אולי אני טועה...
בכל אופן, שיהיה הכל בהצלחה.
נכתב ע"י haimlahav;2159931:נקלעתי לבעיה גדולה,
דיברתי עם קבלן והוא אמר לי שזה מאוד מאוד בעייתי לעשות את השירותים ביחידה 2 חייב להזיז אותם שיהיה הכי קרוב לקיים בדירה למטה בשביל האינסטלציה.
נכתב ע"י revrut;2160302:מה זו יח' 2- השמאלית?
תהפוך את מיקום החדר וחדר האמבטיה, תרוויח כניסה מרווחת ליח', זה יוכל לעשות טוב...
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים