- הוסף לסימניות
תוכלי לשלוח לי את הקובץ ואמיר לך אותו לקובץ וורד.
הכתובת: <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
הכתובת: <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
פשוט מצחיק מה קורה שלא קוראים בעיון... איפה כתבתי בכל ההודעה ש3B2 מסורבלת או נטענת לאט. כתבתי שהממשק (הכוונה כמובן לסוג התצוגה והתצורה של התוכנה) אינו סטנדרתי כמו כל תוכונות הוינדוס ולכן זה מסורבל בשבילנו.נכתב ע"י tali25;50736:חיים, סקירה לקויה.
דבר ראשון ב3b2 העבודה רצה!
ספר עם 800 עמודים ב3b2 קל ונפתח ברגע, ואפילו שינוי כבד ככל שיהיה נעשה במספר שניות! לעומת אינדיזיין שהיא תוכנה כבדה. אל תתכחשו לזה.
3b2 לא מסורבלת בכלל. היא פשוט נבנתה בעבר על Dos אז כמה דקות להתרגל וזהו.
כאחד שבדק את זה בעבר. היא בפירוש לא הכי מדוייקת, בתג השליטה על פונטים ניקוד וטעמים הרבה יותר מדוייקת ונוחה. וכמו שכתבתי. באינדיזיין זה באמת פחות נוח. בעיקר בטעמים.נכתב ע"י tali25;50736:ניקוד? היא הכי מדויקת בשביל זה. הפונטים שלה הכי טובים לדעתי.
אם לסכם את זה - 3b2 היא תוכנה שאתה שולט בה על הכל!!!
נכון.נכתב ע"י tali25;50736:באינדיזיין הרבה דברים אוטומטיים וקיצורים כייפים אבל כשזה לא מתאים לך אין לך מה לעשות!
איפה השמיצו את התוכנה? לכל תוכנה יש מעלות וחסרונות. אין תוכנה ללא חסרונות. ה3B2 באמת תוכנה מאד חזקה. ניתן לעשות בה כל סוג עימוד שרק לא יעלה על הדעת. אבל גם לה יש חסרונות. אני יודע בוודאות שגם במערכות עיתונים גדולים עוברים לאט לאט לאינדיזיין. ידיעות אחרונות עברו לאינדיזיין (בעיתון). קשה למצוא אנשים שעובדים עם 3B2, מה גם שהמחשבים חזקים היום ומתמודדים יפה עם האינדיזיין. אבל כאמור מי שכן יש לו נסיון עם 3B2 ומכיר אותה טוב. אני מבין את תחושותיו ואהבתו לתוכנה, כי היא ממכרת. בשל החכמה שבה, שניתן לעשות כל סוג עימוד עלי אדמות על ידי פקודות טקסט.נכתב ע"י mp;50864:אין לי צל של ספק שמי שמשמיץ את ה-3b2 הוא מי שלא מכיר אותה. כי מי שעובד עליה, לא מנסה משהו אחר...
כן. לערבים!נכתב ע"י chaim2003;50732:(עברה בעלות?)
נכתב ע"י chaim2003;50732:לגבי מה שכתבו שיש בתוכנה זו תיכנות. זה מצחיק מאד. כי באינדיזיין בשל התכונה של יבוא סקריפטים מויזואל בייסיק. אין גבול למה שניתן לעשות עם התכנות הזה.
בגדול האינדיזיין מגרסה לגרסה משתפרת לאין ערוך. ה3B2 לא מתפתחת כל כך. היום לא הייתי ממליץ להתחיל ללמוד את ה3B2.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //