יש בויקיפדיה קצת מידע על המערכת.מחפשת מידע על התוכנה הזו
מה העבודה בשטח
תחת איזה מקצוע?האם העבודה מענינת? וכמה מתגמלת?
שווה להשקיע לימודים האם באמת מוסיף הרבה?
כל המשרדים הממשלתיים עובדים איתה, מפעלים, והחברות היותר גדולות שאת מכירה (ממכבי ובתי חולים ועד שטראוס וחברות רכב ענקיות).באילו משרדים?
תודהיש בויקיפדיה קצת מידע על המערכת.
בגדול זו מערכת עם המון נישות ניהוליות/פינססיות/מערכתיות
תחת איזה מקצוע?
הטמעה / ישום/ תכנות ?
כל המשרדים הממשלתיים עובדים איתה, מפעלים, והחברות היותר גדולות שאת מכירה (ממכבי ובתי חולים ועד שטראוס וחברות רכב ענקיות).
זו שאלה מאד כללית. מה הכוונה שווה את התמורה. מה את משקיעה?נראה לי זה קורס של יישום
מענין אותי אם ההשקעה בלימודים
באמת שווה את התומרה
משכורות יותר גבוהות? עבודה יותר מענינת?
יש משרדים היותר יוקרתיים שדורשים ידע בסאפאוקי אני ינסה להסביר קצת יותר
אני כרגע עובדת כיועצת מס שכירה
ועלה רעיון ללמוד SAP כשדרוג
הלימודים עולים הרבה כסף וכן השקעה של זמן וכחות
לכן שואלת ממי שמכיר את השטח בעבודה
האם המשכורות גבוהות? יותר ממנהח"ש רגילה?
האם העבודה מענינית יותר?
בכללי אשמח לשמוע ממישהי שעובדת מה העבודה דורשת? והאם מרוצה מהעבודה באופן כללי
תודה רבה
התחום מתאים למי שלמדה מחשבים או ראיית חשבון?אני למדתי קורס יישום והטמעה של סאפ,
הלימודים לא קשים- כן מענינים,
בד"כ מתחילים קודם בהטמעה ואז אפשר להמשיך ליישום,
זה תחום אם משכורות גבוהות מאד,
אבל וזה הבעיה העיקרית- הכניסה לשוק מאאאאאד קשה, אבל אחרי שנכנסים זה רץ בעז"ה,
אנגלית יכול לעזור בהחלט, וכן הידע הפיננסי שלך.
יש לי קרוב משפחה שעובד בתחוםמחפשת מידע על התוכנה הזו
מה העבודה בשטח
באילו משרדים? האם העבודה מענינת? וכמה מתגמלת?
שווה להשקיע לימודים האם באמת מוסיף הרבה?
בקיצור אשמח לכל שבב מידע בנושא
תודה רבה
SAP BUSINESS ONE זו תוכנה אחרת שמועדת לעסקים קטנים יותר ונקנתה ע"י חברת SAP.יש אפשרות לעבוד בחברות המשווקות בארץ את סאפ בשלל משרות, יישום, תמיכה בתוכנה ופיתוח תוספים לסאפ,
תמיכה כוללת טיפול בתקלות שיש ללקוחות שעובדים אצלם בעסק עם תוכנת סאפ, התקנות של סאפ וקצת יישום.
יכול להתאים למי שלמד הנהלת חשבונות אבל רוצה עבודה יותר דינאמית, כמובן שמצריך ידע טוב במחשבים.
פיתוח תוספים לסאפ יש חברות שמתעסקות בזה ואפשר כעצמאיים,
מאחורי הקלעים של הסאפ B1 מבוסס SQL
אבל הסאפ עצמו רחב מאוד!!
אז השאלה מה לומדים שם ?
אני בדיוק עכשיו גם מחפשת מידע על העבודה בזה, אשמח לשמוע אלו פרטים קיבלת בנושא. תודהאוקי אני ינסה להסביר קצת יותר
אני כרגע עובדת כיועצת מס שכירה
ועלה רעיון ללמוד SAP כשדרוג
הלימודים עולים הרבה כסף וכן השקעה של זמן וכחות
לכן שואלת ממי שמכיר את השטח בעבודה
האם המשכורות גבוהות? יותר ממנהח"ש רגילה?
האם העבודה מענינית יותר?
בכללי אשמח לשמוע ממישהי שעובדת מה העבודה דורשת? והאם מרוצה מהעבודה באופן כללי
תודה רבה
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //