- הוסף לסימניות
זה מונע את תחושת הגירוד אבל לא מונע מהתולעים להגיע או להתרבותאני שמעתי, למרוח וזלין בפי הטבעת 30 יום רצוף
נערך לאחרונה ב:
זה מונע את תחושת הגירוד אבל לא מונע מהתולעים להגיע או להתרבותאני שמעתי, למרוח וזלין בפי הטבעת 30 יום רצוף
כמובן גם אנטיביוטיקה מכל סוג הם מאשרים
ולא נותנים לך ישר פריביוטיקה,
פעם רופאת ילדים אמרה לי שעל כל מרשם שרופא מוציא, הרופא מקבל נקודות.
מזה קופות חולים מרוויחים!
אצלינו זה רק ממתקים,למה נראה לך שזה מגיע מממתקים?
לא מדוייק,זה מונע את תחושת הגירוד אבל לא מונע מהתולעים להגיע או להתרבות
בדיוק.ניסתי הרבה עד שהפנמתי שחוסר שינה בלילה וחוסר מנוחה לא בריא בהרבה
לא....לא מתווכחת איתך בנוגע לאישורי האנטיביוטיקה
כי מי שזה תפוס לו בראש חזק אין דרך להוציא לו את זה מהראש..
נס שאנחנו חיים בכל מקרה בדורות לאחר גילוי האנטיביוטיקה.
בעבר כל חום היה היסטריה ... אנשים איבדו ל"ע 5 ילדים מתוך 10 לדלקות למיניהם....
נניח לזה כאמור.
רק אציין שקופות החולים מפסידות מכל תרופה שקיבלת כי את משלמת 15 אחוז מהמחיר - והן את כל השאר.
מבחינתן הלקוחות הרווחיים ביותר הם הבריאים שלא מבקשים שום תרופה.
יש קופות חולים שמקזזות לרופא בכסף שיקבל על הביקור לפי מספר ההפניות/מרשמים שהוציא , ככל שהוא יוציא יותר הוא יקבל פחות כסף.
לרופאים בגדול משתלם לשלוח כל חולה הביתה בלי שום הפניה או מרשם ביד...
עקרונות פחות על חשבון הילדים...קראתי פה המון אשכולות ונתנו לי גם מענה
אבל היו כמה דברים שלא הבנתי ואשמח שתעזרו לי בדחיפות
לבת שלי בת שנה היה לה תולעת,
ולא רק לה גם לשאר הבנות שלי
ולצערי הרב אתמול גיליתי גם אצלי גועל נפש!!!!
אני חייבת עזרה דחופה
ווורמוקס - בחיים לא!
ואת השמן הטיבעי עזר לכמה שנים טובות ומשום מה עכשיו התולעים יותר חזקות ממנו!
אני דווקא אשמח לשמוע על אמבטיית סוכר (מגעיל אותי ברמות)
ועל גרעיני דלעת
להפסיק את הממתקים זה בלתי אפשרי, כל יום יש בגן ימי הולדת, אמא של שבת, אח/ות נולד/ה, קריאה נכונה וכו' וכו'
התינוקת בת שנה לא רגועה!!
אשמח גם לעצות פרקטיות!!
למרבה הכאב- ככל הידוע לי אין פתרון סופי...יש לזה פתרון סופי או שזה הולך וחוזר כל תקופה??
מנסיון אני הכנסתי חומץ למתז ריק
כל לילה לפני השינה מתיזה לילדים על הידיים
ומאז ב"ה שקט
אגב לגבי השום באמת עוזר אבל לילד קטן לא מכניסים שן שלימה
מי שפעם אחת התגלה לו, מעיד על רגישות,יש לזה פתרון סופי או שזה הולך וחוזר כל תקופה??
מה עדיף?איך שורדים עם הריח.?
מענין. חשבתי שהכל רק במעייםלא מדוייק,
רופאה סיפרה לי שווזלין או קרם-אורה שהוא מלא בווזלין, מונעים את הילודה של התולעים, ואיך?
כל תולעת יוצאת מהמעי, "עוקצת" בפי הטבעת ובעקיצה היא ממליטה עוד הרבה, אם מורחים את הווזלין/קרם-אורה, הן נדבקות מבלי יכולת תנועה וממילא לא ממשיכות פעולתן ומתות
כןהאם צריך מרשם לוורמוקס ?
הן בכלל לא במעיים, אלא סמוך לפי הטבעת.מענין. חשבתי שהכל רק במעיים
היא התכוונה שהוא מרוויח מחברות התרופות. לא מקופת החולים.רק אציין שקופות החולים מפסידות מכל תרופה שקיבלת כי את משלמת 15 אחוז מהמחיר - והן את כל השאר.
מבחינתן הלקוחות הרווחיים ביותר הם הבריאים שלא מבקשים שום תרופה.
יש קופות חולים שמקזזות לרופא בכסף שיקבל על הביקור לפי מספר ההפניות/מרשמים שהוציא , ככל שהוא יוציא יותר הוא יקבל פחות כסף.
לרופאים בגדול משתלם לשלוח כל חולה הביתה בלי שום הפניה או מרשם ביד...
אם שן השום שלמה לחלוטין ומצופה בקצת וזלין זה לא כואב בכלל!להכניס שן שום הרבה יותר מסוכן (וגם כואב ושורף) מאשר וורמוקס
אני אישית לא מסוגלת לתת לילדים שלי לסבול,
בגלל שמשהו הצליח לשכנע אותי שתרופה כלשהי, מפוקחת ומאושרת,-היא רעל.
עקרונות כאלו רק על חשבוני.
לדוגמא: אני מסוגלת להמשיך לסבול כדי לא לקחת משכך כאבים- שגם הוא סוג של רעל,
אבל לילדים שלי-אני לא אעשה את זה בחיים.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים