התקנתי בדיוק לפי ההנחיות@מסלול
1. מתקינים את התוסף
2. נכנסים לאתר הזה ובחלון שנפתח לוחצים על install
שימו לב שאפשר להוריד רק סירטונים שאושרו בנטפרי.
התוסף מוריד באיכות: width: 480 | height: 360 | codecs: avc1.42001E-mp4a.40.2 | fps: 30
@NBHGV@מסלול
1. מתקינים את התוסף
2. נכנסים לאתר הזה ובחלון שנפתח לוחצים על install
שימו לב שאפשר להוריד רק סירטונים שאושרו בנטפרי.
התוסף מוריד באיכות: width: 480 | height: 360 | codecs: avc1.42001E-mp4a.40.2 | fps: 30
למה לא דרך וידאו טוב?100 ש"ח
אפשרי?
או שיש תוסף אחר שעושה את העבודה?
אני לא חייבת דווקא את התוסף הזה
ממתמחים טופאני מנסה כבר למעלה משעה להתקין ולא מצליחה!!!!!!!!
בעבר היה לי תוסף עם ציור של גלגל שיניים כזה
רק לחצתי והוא הוריד
למישהו יש מידע שיכול לעזור לי??
איך גורמים לכרום לקבל את הקובץ?ממתמחים טופ
קונטרול J ואז שמור בכל זאתאיך גורמים לכרום לקבל את הקובץ?
@איש אחד הלךסוף סוף אני רואה ביוטיוב אפשרות להוריד את הסרטון
לוחצת
סימנתי איכות רצויה
ו.. נתקע לדעתי לא הוריד
וגם אין לי אפשרות ללחוץ שוב.
יש לי תקווה?????????
מה מוצג לך עכשיו?@איש אחד הלך
אפשר עזרה בענין?
עשיתי צילום מסך (בדף השני של הקובץ)מה מוצג לך עכשיו?
תודה רבה!
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים