- הוסף לסימניות
מישהו יודע האם ניתן לראות תוצאות בדיקת קורונה באתר של קופ"ח מאוחדת?
תודה רבה
תודה רבה
אם אין תוצאות תוך 3 ימים,אפשר לנסות להתקשר למרפאה. שמעתי ממזכירה שם שיש להם הוראה שאם אין תוצאות תוך 3 ימים לנסות אצל האחות אולי יש תוצאות רק לא עודכן במחשב.מישהו יודע האם ניתן לראות תוצאות בדיקת קורונה באתר של קופ"ח מאוחדת?
תודה רבה
מאוחדת פותחים החל ממחר קו שמספרו 033740003 בו ניתן לקבל תשובות כךאם אין תוצאות תוך 3 ימים,אפשר לנסות להתקשר למרפאה. שמעתי ממזכירה שם שיש להם הוראה שאם אין תוצאות תוך 3 ימים לנסות אצל האחות אולי יש תוצאות רק לא עודכן במחשב.
לנו הגיע תשובה שלילית תוך פחות מ 24 שעות
השאלה מתי, כמו שכתבו כאן היה עומס מאד גדול שבוע שעבר בשל הגדלת הבדיקות,גם לנו.
"המערכת אינה פעילה כעת, בריאות שלמה, מאוחדת"מאוחדת פותחים החל ממחר קו שמספרו 033740003 בו ניתן לקבל תשובות כך
שלילי - אומרים שם
חיובי - חוזרים ממוקד אחר
טרם בוצע - השיחה מתנתקת
בתקוה שיעבוד טוב
לי הגיע אחרי יום וחצי תשובה
לנו הגיע תשובה שלילית תוך פחות מ 24 שעות
מתי זה היה? השבוע?גם לנו.
המערכת נפתחת מחר (יום ג')"המערכת אינה פעילה כעת, בריאות שלמה, מאוחדת"
מה זה אומר???
לאמתי זה היה? השבוע?
תודה מראש!
.
כשמתקשרים למערכת הזו עדיין לא פעיל...מקבלים הודעה קולית מהמערכת לעיל
צריך להקליד מס' ת"ז ושנת לידה
אכן,כשמתקשרים למערכת הזו עדיין לא פעיל...
כוונתך שיתקשרו אליי מהמספר הזה???
המספר שלי נראה לי מעודכן. כשיש לי תור מתקשרים אליי למספר הזה.אכן,
למרות שבעיקרון אמרו לי בקופה שהקו יהיה פעיל לנכנסות ממספרים שמעודכנים במאוחדת,
המספר שלך מעודכן?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים