בעניינים - אסתי צין
בעלת עיתון בעניינים
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
צילום מקצועי
הפקות ואירועים
•
- הוסף לסימניות
סמבוק- חנות טבע
נכתב ע"י אסתי קונץ;1435222:סמבוק- חנות טבע
נכתב ע"י שרה רבקה;1435789:אומנם רפרפתי על האשכול, ומרוח הדברים הבנתי שלא כדאי לעשות אינהלציה.
פשוט הבוקר - בקופ"ח עשו לבני בן 4 חודשים אינהלציה והרופאה נתנה הוראה לעשות לו כל 4 שעות.
אני מבינה שזה לא מומלץ? אפילו מזיק?
אם כן, מה תחליף לתינוק קטן כזה?
או לפחות משהו שיקל עליו באופן מיידי.
נכתב ע"י pinati;1434169:הרופא שהביא לי את זה הוא ד"ר פקטרוביץ מק"ס.
הוא רופא שמאוד מקשיב לאמא ולכן הוא מאוד מצליח (לדעתי) הוא ממש לא הולך לפי הספר אלא לכל מטופל יש טיפול ספציפי ועיקבי!
וגם אז שהוא הביא הוא אמר "אפשר לנסות.. "
אם זה שיעול שמצריך אינהלציה אז כנראה זה זה. הרעיון בפנסטיל שהוא מתאים לכולם כך שאם לא עזר לא הזיק. (כמובן שזה לא אוכל בריא)נכתב ע"י בק.;1440201:לפני שאני בכל אופן מנסה לתת פניסטיל לתינוק בן שנה:
אפשר בגיל כזה?
יעיל לשיעול רטוב (ליחה), לא סטרידו, כן?
כמה טיפות?
8 טיפות? חשוב לשמור על מינון מדויק!נכתב ע"י שרה חסידה;1440749:תינוק שבוכה אצלי באמצע הלילה מיד מקבל 8 טיפות ונרדם.
נכתב ע"י צילומנציה;1436761:הוא מתעקש שכמות הקורטיזון בבטנזול היא מזערית, ועד 5-6 טיפולים בשנה (5 ימים כל אחד) אין לזה שום השפעה מזיקה (יותר מתרופות אחרות) וודאי שפחות מאנטיביוטיקה. ואין שום סיכוי לתלות או להתמכרות. טיפות פניסטיל- הן לא תוסף טבעי אלא תרופה כימית לכל דבר. למה כל כך ברור לכם שפניסטיל עדיף מבטנזול? השויתם את ההרכב של שני התרופות הנ"ל?
אני ממש עובדת עצות בנושא זה עם כמה ילדים אוכל ליצור איתך קשר?מרחיבי סימפונות וסטרואידים מחלישים את הלב והריאות
פוגעים בסיבולת לב-ריאה
מעכבים צמיחה לגובה ועוד.
כל מי שהילדים שלה עוד קטנים תעשה להם טובה עצומה להוציא אותם מה"אסטמה" כל עוד הם קטנים, כי לשקם ריאות בגיל מבוגר זה הרבה יותר קשה.
הטיפול הקונבנציונלי מנציח את החולשה בריאות במקום לפתור אותה.
כתבתי פה כבר בעבר בנושא.
בתור ילדה הייתי כל חורף לפחות עם שני התקפים שכללו אינהלציות, כדורים וזריקות.
כל התקף נמשך לפחות שבוע, לפעמים יותר.
ובד"כ גם באביב התקף נוסף. וכמובן כל השנה עם משאפי ונטולין, בריקלין, בודיקורט.
בזמנו לא היתה מודעות לטיפולים טבעיים, מה שהרופא אמר עשו, וזהו.
אבל באמת - בדקתי את הנושא בבגרותי -
באסטמה של ילדים (כל עוד לא מסכנת חיים) אפשר לטפל ולהיפטר ממנה לנצח בטיפול טבעי.
צריך להיות שילוב של תזונה טובה, ניקוי הגוף מליחה, וחיזוק הנשימה ובית החזה (ע"י תרגילים, שחיה מומלצת).
(בד"כ גם צריך ללמד את הילדים לנשום נכון - אם שמתם לב אסטמתים נושמים "הפוך" - מרימים את הכתפיים ומכווצים את הבטן בשאיפה, וכך בעצם מונעים מעצמם כניסת אויר! אני גיליתי רק בגיל 16 שצריך להוציא את הבטן בשאיפה......)
מומלץ גם לשים לב אם יש גורם רגשי (אסטמה = תחושת מחנק, לחץ, צורך לשמור דברים ולא להוציא - הקושי באסטמה הוא במיוחד בפליטה מלאה של האויר מהריאות, מה שמונע מאויר טרי להכנס).
טוב, אני לא אמשיך לכתוב פה מגילות, פשוט -
תעשו עם הילדים שלכן חסד עצום.
לא כ"כ נמצאת בפרוג...אני ממש עובדת עצות בנושא זה עם כמה ילדים אוכל ליצור איתך קשר?
תודה , ניסיתי לשלוח מייל, משהו בכתובת לא נכון?לא כ"כ נמצאת בפרוג...
תכתבי לי למייל hila.ariel7 בג'ימייל
אפנה אותך למישהי מעולה שהחלימה בעצמה מאסטמה (בגיל מבוגר).
רק אומרת -
את צריכה להיות מוכנה לשינויים די רציניים בתפריט.
ולשים גם תשומת לב לנושא של גוף-נפש.
אין לי מושג. מה המייל שלכם? (בלי שטרודל)תודה, ניסיתי לשלוח מייל, משהו בכתובת לא נכון?
תודה , ניסיתי לשלוח מייל, משהו בכתובת לא נכון?
המייל שלי:<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי> אשמח שתכתבי לי מייל שאוכל להתכתב-שכוייחאין לי מושג. מה המייל שלכם? (בלי שטרודל)
אין לי מושג. מה המייל שלכם? (בלי שטרודל)
המייל שלי:<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>תודה, ניסיתי לשלוח מייל, משהו בכתובת לא נכון?
תודה , ניסיתי לשלוח מייל, משהו בכתובת לא נכון?
SH7684046 בגימיילהמייל שלי:<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //