חשוב להדגיש כי 'איש את רעהו' הוא פורום מעולה לבירורים, אך לעולם אל תסמכו למעשה על הנכתב כאן, תמיד תתייעצו עם איש מקצוע שזה כמובן רופא וכדו'!אשמח לדעת אם ניסיתם עבור ילד תחליף לריטלין ועזר.
אם כן איזה תחליף לאיזה סוג הפרעה ואיזה גיל הילד.
אשמח שהנושא לא יוסט האם קיים כזה דבר תחליף לריטלין או כל עניין דומה.
ברור.חשוב להדגיש כי 'איש את רעהו' הוא פורום מעולה לבירורים, אך לעולם אל תסמכו למעשה על הנכתב כאן, תמיד תתייעצו עם איש מקצוע שזה כמובן רופא וכדו'!
וגם שעל הדרך כל מיני יהודים טובים מאחלים לכם הרבה נחת...ברור.
לא חשבתי להסתמך למעשה על מה שאני מקבלת כאן, אבל אני תמיד אוהבת לשמוע חוות דעת של אנשים שכבר ניסו וכבר בדקו ולקבל כיוונים - חוץ מהבירורים המקצועיים... שהרי אין חכם כבעל הנסיון!
וחוץ מזה שזה גם עוזר מאוד אח"כ כשמבררים אצל בעלי המקצוע - למקד את השאלות ולברר יותר לעומק את כל מה שטעון בירור!!!
הבנתי שבפוקלין יש שני סוגים, כדורים לבליעה וקפסולה שניתן לשפוך את החומר למאכל, יודע מה ההבדל ביניהם? גם מבחינת עלות (הבנתי שזה נורא יקר) וגם מבחנית ההשפעה[/QUOTE]יש את הFOCOLIN- יקר מאד אבל לאחר ניסיוון כושל עם האחרים - זה ללא תופעות לוואי אצלינו בכ"א
ריטלין רגיל משפיע לארבע שעות וקונצרטה ל12 שעות מכיוון שבתוך הקפסולה יש מנגנון שמפריש את החומר הפעיל כל 4 שעות וכך חוסך לקחת ריטלין מספר בימים ביום. בשניהם החומר פעיל הוא זהה ונקרא מתילפנידטמה העדיפות של קונצרטה על ריטלין?
בגדול יש את "משפחת הריטלין". עד כמה שאני הבנתי, זה ריטלין, אטנט, פוקלין ונראה לי שגם ויונס (הסדר הזה)במה הפוקולין טוב יותר מהאחרים? ומה זה יקר?
אשמח אם מישהו יוכל להרחיב.
לגבי גיל אני לא יודעת (ההסתברות היא לכאורה שאין בעיה זה רק ויטמין וזה טבעי, כדאי להתייעץ עם מישהו מקצועי)אקטב בריין וגראמס אפשר לתת בגיל 4?
יש הבדל בין גראמס לאומגה 3 של סופרהב?
אקטב בריין וגראמס אפשר לתת בגיל 4?
יש הבדל בין גראמס לאומגה 3 של סופרהב?
נראה לי שאין 2 יצרנים על אותו מוצר אולי זה אותו דבר?תודה רבה
יש בגוגל אקטב בריין של חברת ליפוג'ן וסופרהב
זה אותו הדבר?
בבדיקה של נוירולוג או בדיקה של מחשב יש בעיה גדולה מאוד כילפעמים הבעיה של הקשב יושבת על בסיס רגשי כמוו חרדה וכדומה או על בעיה בויסות חושי ונוירולוג מיד יגיד לך קח ריטליןעדיף ללכת לנורילוג הכי טוב
ויש גם בדיקות של מחשבים
אם הבנתי נכון, הריכוזית אינו תורם לשיפור יכולות לאורך זמן
אלא תומך ועוזר להתרכז כמו הריטלין ומשפיע בזמן הטיפול נכון?
1. ידוע לכם אם אנשים שמקפידים על הכשרים יותר טובים האם לוקחים את זה? (לפעמים כשיודעים מהם החומרים המרכיבים יש רבנים מומחים שמתירים ע"פ זה)
2. אפשר לקחת אותו גם בשילוב עם עוד דברים טבעיים? (אקטיב בריין, שומן דגים-גראמס ועוד)
את רואה תוצאות ? כמה זמן משתמשים? והאם הילד היפר או רק קשב?אני קניתי ריכוזית ג'לי וזה בהכשר בהד"ץ ירושלים
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //