- הוסף לסימניות
המממ... אצלנו אוכלים שרויה...אבל חייבים לאכול את המצה יבשה!
כמה כבר היית מסוגלת לאכול?
מצה מטוגנת אסור?
זכור לי שעם ביצה זה לא שרויה?
המממ... אצלנו אוכלים שרויה...אבל חייבים לאכול את המצה יבשה!
כמה כבר היית מסוגלת לאכול?
יש כן שרויה כי יש יין בחרוסתמיבשים את החסה טוב טוב בשביל כורך.
ובחרוסת אין מים אז אין בעיה בשרויה.
לדעתי לא טעים, ניסיתי כמה מתכוניםאפשר במקום קמח תפו"א לעוגות - להשתמש עם פירה תפו"א.
קולורבי וגזרהמקוריות היותר גדולה זה בתחום של הירקות לכל מי שלא אוכל ירקות שהם לא ירקות שורש\ירקות עם גרעינים
כאלה דווקא מקלפים בפסח (יש כאלה שלא אוכלים?)בננות אפשר לקלף.
מדובר בירקות שלא ניתן (או קשה מאד) לקלפם כמו - עגבניה, פלפל וכדו
יש חרוסת למרור, ויש חרוסת לכורך. זו של הכורך בלי יין...יש כן שרויה כי יש יין בחרוסת
גם זה לא זהה אצל כולם.המממ... אצלנו אוכלים שרויה...
מצה מטוגנת אסור?
זכור לי שעם ביצה זה לא שרויה?
מתכונים מקסימים יש לה!!יש חרוסת למרור, ויש חרוסת לכורך. זו של הכורך בלי יין...
@בובה בובה
המתכונין לעוגיות בתמונה המצורפת. אם אני זוכרת נכון - העוגיות מהחלמונים הן הקשות ומהחלבונים הן הרכות
אני מחלצת מאמא שלי מתכונים כשהיא כבר בשיא ההכנות במטבח, לוקח קצת זמן![]()
אשמח מאד למתכון לפרורים לציפוי שניצל.ישנו מתכון מדהים לפירורים לציפוי שניצל, ללא קמח תפו"א. מדמה פירורי לחם ממש.
העקרון הוא: הכנת תערובת, אפיה, ופירור.
היי!
מצה עם אבוקדו אתם לא אוכלים? גם אם האבוקדו קשה (יחסית)?גם זה לא זהה אצל כולם.
יש שאוכלים מצה מטוגנת בביצה (אחרי שמנגבים טוב טוב את המחבת...), מצה עם דבש ועם אבוקדו.
ויש (כמונו) שבכלל לא. מצה עם מצה, ורחוק מהשולחן, שלא יפלו פירורים. כן, גם בפסח עוד צריך לנער את הבגדים מדי פעם![]()
סורבהלא יודעת מה מותר לעשות עם בננות השנה, אבל הכנתי פעם גלידה שהמצאתי לפסח- מבננות ואגוזים בלבד.
הרעיון היה פשוט לטחון ולהקפיא כמה פעמים. הקפאתי בננות, טחנתי (עם אגוזים), הקפאתי, אחרי ההקפאה טחינה נוספת ושוב הקפאה. כבר לא זוכרת אם טחנתי פעם שלישית או לא, אבל זוכרת שיצא מרקם מעולה. אפשר לנסות לטעום אחרי ההקפאה השניה, ולראות אם צריך עוד פעם
נכוןמצה עם אבוקדו אתם לא אוכלים? גם אם האבוקדו קשה (יחסית)?
משהו יכול להעלות לכאן את המתכוניםאנחנו גם לא אוכלים שום דבר מתועש אבל בוא תפתח את מגזין קראט יש להם מתכונים מעולים בלי שום חומר מתועש.........
עפ"ר היינות היבשים האיכותיים הם ללא מיםיש כן שרויה כי יש יין בחרוסת
לא קונה אצלינו התכוונתי לא אוהב
בקושי אם אני מכינה מזה משהו מוכנים לאכול
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים