נכתב ע"י ננסי100;2013341:יפה מאוד!
תפרת לבד?
תודה!נכתב ע"י צ פומרנץ;2013330:גם אני באמצע הכנת תחפושות אוטו גלידה וגלידה.
חדוי, מצא חן בעיני מאד הרעיונות שלך.
מותר לשאול ממה עשויה הגלידה בשורה העליונה הכי שמאלית זאת שנראית כמו קצפת מסתובבת בצבעי הוורוד - לבן.
טעותנכתב ע"י ננסי100;2013354:מאיזה אזור את?
אולי תתפרי גם בשבילי??
נכתב ע"י חולי;2013332:אני מעלה מה שעשיתי לבסוף.
נכתב ע"י צ פומרנץ;2013378:יצא לך מהמם.
אני גם באמצע להכין גלידה דומה מההשראה של התמונה של הסינית שהעלו.
איך עשית את הקצפת על הראש?
ושאלה כללית: איך אני עושה גביע גלידה לילד כלומר לבן? הוא בן כמעט שלוש.
לבנות אני רואה שעושים חצאית, מה מתאים לעשות לבן?
נכתב ע"י צ פומרנץ;2013378:יצא לך מהמם.
אני גם באמצע להכין גלידה דומה מההשראה של התמונה של הסינית שהעלו.
איך עשית את הקצפת על הראש?
ושאלה כללית: איך אני עושה גביע גלידה לילד כלומר לבן? הוא בן כמעט שלוש.
לבנות אני רואה שעושים חצאית, מה מתאים לעשות לבן?
זה תחפושת זה?נכתב ע"י חדוי כנרת;2013229:אמנם העליתי באשכול הסמוך, אבל בשמחה
ועוד 2 עדכניים של השנה באמצע ההכנה
נכתב ע"י גולדס;2014718:אני רוצה להכין לביתי דוכן מכירות על בסיס עגלת בובות יציבה, מישהו יכול להסביר לי איך יוצרים גובה - כדי ליצור חלון?
מקווה שהובנתי...
נכתב ע"י סטאזרית;2014735:אני באמצע להכין 2 דוכנים כאלו
לבת שלי - על עגלת בובה
אני נועצת בארבע קרנות הקרטון 4 שיפודים בכל פינה
מדביקה בדבק סלוטייפ רחב
ומעל זה מכינה 2 דפנות משקף עבה, אותן מצמידה בטפט צבעוני
אם תרצי - אני אצלם כשיהיה מוכן, אולי הערב
נכתב ע"י גולדס;2014884:אשמח מאוד לתמונה. לא מצליחה להבין...
אני חשבתי להכין על בסיס קאפה - כדי שיהיה יותר יציב
נכתב ע"י סטאזרית;2015119:אפשר
אבל אני רציתי שיהיה שקוף מכל הכיוונים
זה מהמם
נכתב ע"י גולדס;2016733:יש מצב לתמונה?
תודה!
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //