נכתב ע"י שניאור770;652327:כאן בארץ יש גם כאלה שמשלמים,למשל על המותג אלף לדעת לקנות לקח ראובן אדלר 25.000$ וכן על קמפיינים לליכוד וקדימה,אז יש כאלה שיודעים לשלם ומעריכים זאת כשצריך,זו עובדה בישראל,וגם להזכיר את סמי עופר המנוח שרכש ציור של וואן גוך החולה נפש ב-40 מיליון$ אז גם כאן יש כאילה שמבינים באומנות?
למה דווקא אלו שיש להם הרבה כסף מיותר פתאום יודעים להעריך אומנות של פאנט שקישקש על הפוסטר מכל האקריליק שלפניו? למי יש תשובה
נכתב ע"י naamah;652352:תבדיל בין המקרה של אלף למקרה של סמי עופר, שני דברים בלתי קשורים בעליל.
לגבי מקרה סמי עופר, אדם במעמדו לא יכול להרשות לעצמו לתלות על הקירות בביתו רפרודוקציות משוק הכרמל, אנשים מצפים ממנו לתלות שם אורגינאלים של ציירים נחשבים והוא עונה על הציפיות ממנו כדי לשמור על תדמיתו כעשיר מופלג. באותה מידה אני מניחה שהוא נהג ללבוש חליפות מעצבים יקרות שנתפרו עבורו במיוחד, ולא חליפות של מאייר.
נכתב ע"י שניאור770;652154:אני חושב שזה די דומה גם רופא וגרפיקאי למדו את הלימודים בדמים מרובים והציוד של שניהם עלה יקר ואני חושב שרוב הפעמיים הגרפיקאי משקיע הרבה יותר בפרסומת כדי למתג את עצמו
אבל משום מה הלקוח לא חושב שזה עלה למעצב מספר שנות לימוד מתישות על חשבון פרנסה אחרת ורכישת תכנות ופונטיים באלפי שקלים
לדעתי אם נרד לסוף דעתו של הלקוח כשהוא מגיע למשרד עם מעצבת במקום מכובד הוא
ישלם על כך כמה שיגידו לו הוא לא יעלה בדעתו לבקש את המחירים שהוא יבקש מהשכן
אם אנחנו רוצים להבין את ההבדל בין הצרפתיים לישראלים אם מישהו ישראלי יראה איזה ציור של קישקוש צבעים משהו מופשט שנמכר במיליון$ מה הוא אומר איזה טמבל גם הילדה שלי יודעת לצייר את זה והצרפתי עומד נפעם מול הציור זו התשובה לשאלה מי הטיפש...
נכתב ע"י שניאור770;652410:אני לא משווה למנתח שעושה בניתוח 20.000$ אני מתכוון לרופא נורמלי שביחס להשקעה שלו ההכנסות הם שוות את המקצוע ואולי הסיבה לכך שהרבה מאיתנו לא למדו אלא התנסו ולכן אנחנו רואים עבודות משגעות שהמחיר שלהם מקומם![]()
נכתב ע"י שניאור770;652358:זאת אומרת שיש מעצב ויש מעצב?!
נכתב ע"י שניאור770;652722:את הלוגו של שטראוס בלבד ראיתי, ודינו כמו שישים לבית שמש אלו תמונות מוכנות
ואני יכול להעריך את העבודות שלו בגלל זה?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים