נכתב ע"י אברוּמי;970347:צוות בחורים זריז, מקצועי ויעיל
ינקה לכם את הג'ימייל בערב פסח.
לפרטים: ...
נכתב ע"י גרפיks;970826:שכחת לציין: צוות בחורים יר"ש ...
מה שאתה מוחק באאוטלוק לא נמחק על השרת, ולא פותר את הבעיה המדוברת.נכתב ע"י מוישה;970340:הצעה נוספת:
להכנס למייל דרך האאוטלוק ושם אפשר למיין לפי גודל מהגדול אל הקטן. וכך להתחיל למחוק מהקבצים הכי כבדים והלאה. בד"כ רובם מיותרים, ואם לא, אפשר להעתיק למחשב.
בוודאי שכן! יש סנכרון מלא. בדוק ומנוסה. אני מחקתי נפח גדול מהג'ימייל שלי בצורה כזו.נכתב ע"י gila;970866:מה שאתה מוחק באאוטלוק לא נמחק על השרת, ולא פותר את הבעיה המדוברת.
נכתב ע"י מוישה;970873:בוודאי שכן! יש סנכרון מלא. בדוק ומנוסה. אני מחקתי נפח גדול מהג'ימייל שלי בצורה כזו.
[אם כי איני שולל שישנה אפשרות בהגדרות האאוטלוק שהמחיקות באאוטלוק לא ימחקו מהשרת, אבל באופן נורמלי המחיקה ג"כ מסונכרנת.]
נכתב ע"י gila;970891:אוקיי, טוב לדעת שיש אפשרות כזאת.![]()
נכתב ע"י 2OR;970907:יש אולי אפשרות למחוק רק את הקובץ המצורף בלי ההודעה?
בדיוק זה מה שרצתי להציע.נכתב ע"י קברניט;970940:הצעה פשוטה וקלה מאוד לגיבוי כל החומר בג'ימייל, מה שאני נוהג לעשות בערך אחת לשנה.
פותחים מייל נוסף שדומה למייל המקורי שלכם, עם סיומת ממוספרת. (כלומר, המייל שלי הוא bsh141, אז פתחתי עוד חשבון תחת השם bsh14101)
נכנסים לתיבת הדוא"ל החדשה להגדרות / חשבונות וייבוא / בדוק דואר מחשבונות אחרים (באמצעות POP3) / מכניסים את הפרטים של התיבה המקורית ומאשרים.
חוזרים לתיבת הדוא"ל המקורית, נכנסים להגדרות / העברה ו-POP/IMAP / ומסמנים: אפשר POP עבור כל הדואר (כולל דואר שכבר הורד).
מרגע זה התיבה החדשה 'שולפת' בעצמה את כל הודעות הדואר מהתיבה המקורית שלכם. אחרי כמה שעות (תלוי בכמות ההודעות) כל ההודעות שלכם הועתקו לתיבה החדשה, ולכם נותר רק למחוק את ההודעות מהתיבה המקורית, שעומדות לכם שמורות בתיבה החדשה, למקרה שתצטרכו.
וכשהתיבה תתמלא לכם שוב, תפתחו תיבה נוספת (bsh14102) וכן הלאה, עד שהמחסנאי של ג'ימייל יתקשר ויגער בכם שבגללכם צפוף שם בכוננים.
נכתב ע"י קברניט;970940:הצעה פשוטה וקלה מאוד לגיבוי כל החומר בג'ימייל, מה שאני נוהג לעשות בערך אחת לשנה.
פותחים מייל נוסף שדומה למייל המקורי שלכם, עם סיומת ממוספרת. (כלומר, המייל שלי הוא bsh141, אז פתחתי עוד חשבון תחת השם bsh14101)
נכנסים לתיבת הדוא"ל החדשה להגדרות / חשבונות וייבוא / בדוק דואר מחשבונות אחרים (באמצעות POP3) / מכניסים את הפרטים של התיבה המקורית ומאשרים.
חוזרים לתיבת הדוא"ל המקורית, נכנסים להגדרות / העברה ו-POP/IMAP / ומסמנים: אפשר POP עבור כל הדואר (כולל דואר שכבר הורד).
מרגע זה התיבה החדשה 'שולפת' בעצמה את כל הודעות הדואר מהתיבה המקורית שלכם. אחרי כמה שעות (תלוי בכמות ההודעות) כל ההודעות שלכם הועתקו לתיבה החדשה, ולכם נותר רק למחוק את ההודעות מהתיבה המקורית, שעומדות לכם שמורות בתיבה החדשה, למקרה שתצטרכו.
וכשהתיבה תתמלא לכם שוב, תפתחו תיבה נוספת (bsh14102) וכן הלאה, עד שהמחסנאי של ג'ימייל יתקשר ויגער בכם שבגללכם צפוף שם בכוננים.
למה זה קורה?נכתב ע"י קברניט;970940:הצעה פשוטה וקלה מאוד לגיבוי כל החומר בג'ימייל, מה שאני נוהג לעשות בערך אחת לשנה.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים