נכתב ע"י ונתנו10;93869:גולד, יש תשובה אחת לשאלת השאלות:
אם אתה רוצה שלא יחזרו אליך, קח מחיר זול!
אם אתה רוצה את הנודניקים על הראש ב3 לפנות בוקר, קח מחיר זול!
אם אתה רוצה שישלמו לך אחרי חצי שנה, עם צ'יק שיחזור אח"כ, קח מחיר זול!
אם אתה רוצה שיצא לך הטעם לעבוד בגרפיקה, קח מחיר זול!
אם אתה רוצה להרגיש רע שבכלל קיבלת את העבודה, קח מחיר זול!
אבל...
אם אתה רוצה להרגיש סיפוק מהעבודה, מרוצה מעצמך, שיעריכו את העבודות שלך, שיחזרו אליך עם חיוך, שישמעו לכל מה שאתה אומר כי אתה מבין, שתרגיש צורך ורצון להשקיע יותר בעבודה. קח מחיר טוב!
כמה זה מחיר טוב? כל אחד לפי הרמה שלו.
ומה הרמה שלך? כמה שאתה מרגיש שאתה שווה.
ואיך אתה יודע כמה אתה שווה? לפי המחיר שתיקח מהלקוח.
נו, אז כמה לקחת סופית על העבודה הנ"ל? לדעתי, לא פחות מ220$ למתחיל, וכמה שיותר הרי זה משובח. (לא להגזים. אני לא מכיר את העבודות שלך, אבל אם אתה עוד שואל שאלות בתמחור סימן שאתה חדש. ולכן, אם תיקח 1000$ על עבודה כזו, הגזמת).
נכתב ע"י ונתנו10;93903:פרנסה משמים, וזה ממש לא קשור לזה שיש אנשים שהם עשו ככה ולא הצליחו בחיים.
אני מכיר את החבר ההוא ואני גם יודע עפ"י דרך הטבע מה הסיבה לכך. אבל מה לנו להתערב בעניינים כאלו.
מה שבטוח שזה המתכון לחיים שקטים ושלווים + בעזהשי"ת פרנסה בצד.
זה שיש אנשים שעשו ככה ולא עלתה בידם, זה או בגלל שהתנהגו ללקוח בצורה פוגענית/מתנשא, או (שזה בעצם מה שאנחנו מאמינים בני מאמינים צריכים לדעת): 'פרנסה משמים'. אבל אני בהחלט לא חוזר בי בגלל הנ"ל.
נכתב ע"י gold;94120:הסיבה שאני שואלת היא כי מדובר במשפחה... לך תפריד בין משפחה לפרנסה. והבעיה היא בדיוק "אם אתה רוצה להרגיש רע שבכלל קיבלת את העבודה, קח מחיר זול!". אמנם גרפיקאית אבל לא המתנדבת השכונתי! שלא לדבר על כך שאני עוד רודפת אחרי אנשים שחייבים לי כסף כבר 6 חודשים!
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים