- הוסף לסימניות
בדוק ומנוסה!
קמצוץ סוכר לתוך הפה , המתן כחמשה שניות ואז הבקבוק נחטף!!!!!!!!!!!!
קמצוץ סוכר לתוך הפה , המתן כחמשה שניות ואז הבקבוק נחטף!!!!!!!!!!!!
נכתב ע"י ckuh;2396597:שכנה, אמא להרבה ילדים, אמרה לי פעם שבסביבות גיל 4 חודשים לרוב התינוקות מתחילה כנראה צמיחת שיניים, אפילו שלוקח זמן עד שהן צצות החוצה. אבל כשהחניכיים שלהם מרגישות משהו, הם לא מוכנים למצוץ מוצץ או בקבוק.
למה אני מאמינה לתאוריה הזו? כי הילדים שלי שהכירו בקבוק ומוצץ וזרקו את שניהם בסביבות גיל 4 חודשים, הסכימו לחזור (לבקבוק לפחות) אחרי שהשיניים יצאו.
נכתב ע"י ANONYMUS;2397967:אני מתחילה גם להאמין לתאוריה הזאת...
לפני מספר חודשים, הבן שלי, בן 4 חודשים דאז, לא הסכים בשום אופן בקבוק(אחרי שבועיים בערך ששתה נפלא בקבוק) וגם לא הסכים לינוק בשום אופן....
הייתי יושבת ומאכילה אותו עם כפית חלב אם\מטרנה במשך למעלה מחודש!!!!
בסוף זה עבר לו.
אבל זה היה קשה עד דמעות!
נכתב ע"י stlevi;2396614:לי קרה בדיוק ההיפך):
יש לי תינוק גם בן קרוב ל5 חוד'.
אני לא עובדת בעקרון אבל נתתי לו להתרגל לבקבוק פעם ביום ומשום מה הוא התלהב על זה יותר מדי ומלפני שבוע בערך הפסיק לגמרי את ההנקה..
כנראה שזה אשמתי שלא התעקשתי מספיק..
יש איך להחזיר את המצב?
לשים מיץ ענבים למי? איפה?נכתב ע"י אפרת אפרת;2398309:הבן של אחותי גם פתאום הפסיק את ההנקה והיא התייעצה עם יועצת הנקה והיא אמרה לה לשים מיץ ענבים וזה באמת עזר, הוא חזר לינוק
נכתב ע"י stlevi;2398320:לשים מיץ ענבים למי? איפה?
נכתב ע"י zero;2398507:הבת שלי בת שנה פלוס. היתה אוכלת יפה גם בבית וגם במשפחתון.
מטרנה, דיסה פרות ירקות לחם וגבינות. בקיצור - הכל!!!
בגיל שנה בערך הפסיקה לאכןל.
זה התחיל כשהיתה מצוננת קצת, ואח"כ התקפי שיעול - ז חשבנו שאולי לא מרגישה טוב וכו'.
לאחר תקופה של שבועיים הגענו למסקנה (בעזרת המטפלת של המשפחתון) שכדאע לעשות לה בדיקות דם.
עשינו - והברזל שלה היה קצת נמוך (באזור 9).
בהמלצת הרופא חזרנו לתת לה ברזל במינון מוגדל(אחרי שהפסקנו בגיל 11 חודשעם )- וכמו תרופת פלא - הילדונת חזרה לאכול ה-כ-ל ב"ה.
אם שום דבר לא עוזר - ממליצה לבדוק את זה...
בהצלחה, ובתאבון![]()
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים