נכתב ע"י נתנאל וייס;274366:אין לי בעיה להעלות את המקורית, הבעיה היא מבחינת פרטיות... לא הייתי רוצה שהילד שלי יתפרסם במצב כזה ככולם יכולים לזהות אותו....
נכתב ע"י Srool;274531:תמונה מדהימה!
אבל תענה בכנות - הסיטואציה אמיתית או מבוימת?
נכתב ע"י נתנאל וייס;274366:אין לי בעיה להעלות את המקורית, הבעיה היא מבחינת פרטיות... לא הייתי רוצה שהילד שלי יתפרסם במצב כזה ככולם יכולים לזהות אותו....
נכתב ע"י נתנאל וייס;274550:"קוסמים לא מגלים את הטריקים שלהם"....
[ובגלל שאני לא באמת קוסם....
הטריק הוא: הילד ישן, פשוט אבא שלו דחף לו את הכוס ליד....]
נכתב ע"י moti!a;274567:היי נתנאל
יוסי צודק לגמרי
בטשטוש הפנים התמונה נהרסה
אם יש לך בעיה של זהוי ילדך עדיף לא להעלות תמונות שלו בכלל מאשר
להעלות תמונה מקולקלת שלו
בלי קשר לטשטוש, חיתוך כף היד מקלקל, אם יש לך תמונת מקור בלי חיתוך של היד
יש לך תמונה מצויינת לטעמי שים אותה באלבום המשפחתי ותהנה ממנה
ואם אין לך בעיה להראות את הילד שים אותה פה אני בטוח אהנה ממנה
מוטי![]()
נכתב ע"י moti!a;274570:
כל עוד שזאת כוס בירה ולא סיגריה בוערת זה בסדר![]()
נכתב ע"י נתנאל וייס;274806:אם זה היה הילד שלי אז היה סבבה...בגלל שלא מדובר בכך, זה קצת בעייתי...![]()
נכתב ע"י orli_dimri;274835:כמדומני החוק של שתיית אלכוהול הוא מגיל 18 ומעלה... אז כנראה שזה גם לא בסדר
.
אהמ? כדאי שתמצא לעצמך עיסוק יותר מכובד מאשר לרדוף אחרי ילדי השכונה ולשים להם כוסות בירה ביד ולצלם אותם!!נכתב ע"י נתנאל וייס;274806:אם זה היה הילד שלי אז היה סבבה...בגלל שלא מדובר בכך, זה קצת בעייתי...![]()
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים