נכתב ע"י yossmor2;270444:לא יודע בכמה לתמחר, אבל זו הולכת להיות תמונת המחזור המשונה ביותר, 9 תלמידות מול 16 אנשי צוות???
חוסר האיזון בתמונה יצעק לשמים, כבר עדיף לצמצם בכמות אנשי הצוות, מי שלא שייך באופן ישיר שלא יופיע.
נכתב ע"י משולש;270503:קחי על העיצוב 300-350, תבדקי כמה עולה לך הדפסה במספר העותקים שאת צריכה, קחי לך רווח עליה וקבעי מחיר סופי.
משלמים על הדברים האלה 40-50 לתלמידה, עד כמה שידוע לי.
נכתב ע"י משולש;270503:קחי על העיצוב 300-350, תבדקי כמה עולה לך הדפסה במספר העותקים שאת צריכה, קחי לך רווח עליה וקבעי מחיר סופי.
משלמים על הדברים האלה 40-50 לתלמידה, עד כמה שידוע לי.
נכתב ע"י HUXH86;271643:אני לוקחת 20 שח לתמונת מחזור A3 עבור כיתות של 40 תלמידים -ומגיע לסכום מכובד לטעמי.
יותר נוח ללקוח לשמוע מחיר ליחידה ובסוף יוצא משתלם.
נכתב ע"י ותמיד לבחור;270525:שלמרבה ידיעתה משלמים... שקל לתמונה!!!
כמובן שהשיחה הסתימה לאחר כעשרים שניות..
נראה לי שהשוק פה מאד קוטבי במחירים, וחבל. כי זוהי אחת מסוגי העבודות היותר מבוקשות (בסופשנה כמובן)
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים