www.prog.co.il
היה כתוב בהמודיע, ואחר כך חשמלאי התריע שזה מאד מסוכןתנור ששהה הרבה זמן ומקצר, צריך לעשות כך (אני לא לוקחת אחריות, אבל זה מה ששמעתי ממבינים ואני עושה את זה כל שנה בערב פסח):
מפרקים משקע אחד את ההארקה, מפעילים את התנור לחצי שעה שעה כך, ללא הארקה, ומחזירים אותה והכל תקין.
כי אח"כ שוכחים להחזיר את הארקה...היה כתוב בהמודיע, ואחר כך חשמלאי התריע שזה מאד מסוכן
נכוןכי אח"כ שוכחים להחזיר את הארקה...
מה שלא קורה בפתרון שאני הבאתי...
שאין הארקה...נכון
מה הרעיון של המעביר?
לא לגעת גם לא מבחוץ?שאין הארקה...
כמובן בלי לגעת בתנור!!!!!!
כןלא לגעת גם לא מבחוץ?
לכן הדגשתי במלוא הזהירות לא לגעת בתנור שזה בעצם עיקר הסכנה!חברים יקרים ,זה סכנת חיים!!!! חוסר אחריות משווע להפריח טיפים מסוכנים כאלה לחלל בלי שום ידע מי יעשה בטיפ שימוש והאם יש לו פחת זרם תקין לכל השקעים בבית ,חשמל זה הורג!! המלצתי היא לא לפרק הארקה או לחבר לשקע אמריקאי בשום אופן ,מה שכן אפשרי זה להפעיל את התנור למשך זמן על מצב כל שהוא שלא מקצר ואחר כך לנסות את המצב הרגיל ואם זה לא עוזר פשוט להזמין טכנאי ולא לשחק בחשמל
@ליטאי פשוט? בכלל לא פשוט...לכן הדגשתי במלוא הזהירות לא לגעת בתנור שזה בעצם עיקר הסכנה!
נ.ב. אני מבין שאתה רוצה פרנסה... רק מניסיון אני יודע שרוב התקלות בתנורים מהסוג הזה נפתרות בצורה כזו...
קטנוני ,באופן אישי כל תקלה שאני יכול להדריך דרך הטלפון (או פרוג) אני עושה זאת בשמחה רבה ואתה יכול לראות כמה ניסיתי לעזור בפרוג לכל מיני שאלות שעלו ,וכאילו כל משתמשי פרוג מזמינים אותינ.ב. אני מבין שאתה רוצה פרנסה...
איזה נסיון בדיוק יש לך ? אתה טכנאי ? בכמה תנורים כבר טיפלת שאתה יודע לומר בברור שרוב הקצרים נפתרים כך ? זה קשקוש מוחלט ,רוב הקצרים נובעים מתקלה בגוף חימום או בתרמוסטטים למניהם .רק מניסיון אני יודע שרוב התקלות בתנורים מהסוג הזה נפתרות בצורה כזו..
הסתדרת בסוף ?הקפצה
דחוףף
אני מאד מרוצה ב"ה,הסתדרת בסוף ?
אני כעת חוקרת את המוצר
אחרי שהבוקר היה אצלי טכנאי של דלונגי
לתקם את התא העליון שהפסיק לעבוד ארי חצי שנה - זה תוקן במסגרת האחריות
לטענת הטכנאי אסור להפעיל את התנור ברצף למעלה משעה
זה גורם לניתוק החשמל כהגנה על התנור
היה לי דלונגי 15 שנה הפעלתי שעות ברצף בימי שישי ולא קרה כלום
זה תנור ברמה של התנורים הקטנים של פסח בשווי 200-500 ש"ח
יש לו עוד כמה חסרונות שאין לי כח לפרט
אבל חשוב לי להזהיר מהמוצר
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים