- הוסף לסימניות
דרך אגב בכוונה השמטתי נסיון.
אני לא מאוד מתרשם ממישהו שמצלם חתונות 20 שנה.
יש לנסיון משמעות רק אם האדם נמצא בתהליך למידה כל השנים, ובסוף כל ארוע או תקופה הוא חושב מה היה אפשר להוציא טוב יותר ואיך לשפר.
זה יוביל אותו אוי גם לשדרוגים, לשנוי שיטות עבודה וכו', אבל בעיקר התודעה.
אני מנגן בגיטרה 15 שנה.
כלומר את אותו קרטוע של חצי שיר שידעתי אז שמורכב מ3 אקורדים, אני יודע בערך לעשות גם היום. אולי קצת פחות טוב.
השנים לא בהכרח הטיבו איתי....
לכל אחד מאיתנו יש סבא או דוד שמצלם 50 שנה.
זה הופך אותו לצלם סופר "מקצועי" ? (ואני שונא את השמוש במילה מקצועי אבל לצורך הענין....).
כנראה שלא, כי כנראה שהוא נהנה לצלם למסור את התמונות לפיתוח הדפסה ולהמשיך הלאה. והוא לא נותן לעצמו משוב וביקורת ונוקט בצעדי התיעלות.
אז גם יש צלמים (או קלידנים או נגרים או כל דבר אחר )כאלו שמצלמים טוב או פחות, אבל האלבום לפני 3 שנים והאלבום של אתמול נראים אותו דבר לטוב ולרע.
ויש כאלה שבפרק זמן קצר הרבה יותר מוציאים עבודה טובה יותר.
אני לא מאוד מתרשם ממישהו שמצלם חתונות 20 שנה.
יש לנסיון משמעות רק אם האדם נמצא בתהליך למידה כל השנים, ובסוף כל ארוע או תקופה הוא חושב מה היה אפשר להוציא טוב יותר ואיך לשפר.
זה יוביל אותו אוי גם לשדרוגים, לשנוי שיטות עבודה וכו', אבל בעיקר התודעה.
אני מנגן בגיטרה 15 שנה.
כלומר את אותו קרטוע של חצי שיר שידעתי אז שמורכב מ3 אקורדים, אני יודע בערך לעשות גם היום. אולי קצת פחות טוב.
השנים לא בהכרח הטיבו איתי....
לכל אחד מאיתנו יש סבא או דוד שמצלם 50 שנה.
זה הופך אותו לצלם סופר "מקצועי" ? (ואני שונא את השמוש במילה מקצועי אבל לצורך הענין....).
כנראה שלא, כי כנראה שהוא נהנה לצלם למסור את התמונות לפיתוח הדפסה ולהמשיך הלאה. והוא לא נותן לעצמו משוב וביקורת ונוקט בצעדי התיעלות.
אז גם יש צלמים (או קלידנים או נגרים או כל דבר אחר )כאלו שמצלמים טוב או פחות, אבל האלבום לפני 3 שנים והאלבום של אתמול נראים אותו דבר לטוב ולרע.
ויש כאלה שבפרק זמן קצר הרבה יותר מוציאים עבודה טובה יותר.
הנושאים החמים