בן של מלך!
מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עיצוב פונטים
מוזיקה ונגינה
עריכה תורנית
עימוד ספרים
יש אפשרות באתר:פשוט מדהים!
מגרה מאוד להתנסות בו.
ניסיתי על האתר וזה ממש מגרה
בגדול - כל החדשים: ארזי הלבנון, בגדאד, נפלאות, קולמוס, בני האור, הרמב"ם וכן הלאה עוד אחורה.מאד מעניין אותי אילו עוד פונטים מוכרים אתה תכנתת.
שוב, שאפו ענק.
צהלולים לא תוכנת על ידי ממש, אבל אני הוריתי כיצד לתכנת אותו.פונט מדהים [רק בפונטים הבאים שיהיה רק קצת יותר זול]
פונט צהלולים גם אתם תכנתת?
שלחתי לאיתמר לבדיקהווואאאאאאאוווווווווווו!!!
תענוג להתעסק איתו
רצתי לקנות, והמחיר, לא יקר בכלל לעומת התוצאה
רציתי רק לבקש, יש היתכנות לאות ל' עם אופציה של ראש גבוה יותר? (כמו בציפורן פלוס)
וכן ברגל התחתונה שלו יש סיכוי לאופציה מתעגלת כמו ב"ת"?
צפה בקובץ המצורף 1919942
בכדי לכתוב את המילה "למה" יש לך 270 אפשרויות...אתה רוצה לכתוב את המילה "למה" - סיוט שלם,
יש לך 39 אפשריות...
אכן.@בן של מלך! בפונט החדש (אפיקומן) שהתנסיתי בעמוד הפונט כל פלוס מחליף לאות אחרת,
כלומר פלוס אחרי האות 'ת' מחליף לאות 'כ' עם משיכה. (בשני המשקלים)
@בית אלף
איך אני מגיעה לאפשרויות האלו?בכדי לכתוב את המילה "למה" יש לך 270 אפשרויות...
צפה בקובץ המצורף 1925177
בכל תוכנה.איך אני מגיעה לאפשרויות האלו?
באיזה תוכנה זה?
פונט מושלםםם
קניתי אותו מיד
@בן של מלך! לשם הסקרנות, עשית את זה ידנית או שיש אפשרות אוטומטית?בכדי לכתוב את המילה "למה" יש לך 270 אפשרויות...
צפה בקובץ המצורף 1925177
מצטרףרציתי רק לבקש, יש היתכנות לאות ל' עם אופציה של ראש גבוה יותר? (כמו בציפורן פלוס)
וכן ברגל התחתונה שלו יש סיכוי לאופציה מתעגלת כמו ב"ת"?
עשיתי ידנית...@בן של מלך! לשם הסקרנות, עשית את זה ידנית או שיש אפשרות אוטומטית?![]()
תודה!
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //