- הוסף לסימניות
ציירת מהממת!!!שו הדא רינת גלבוע?
חפשי בגוגל, יש לה אתר
יש לה טכניקות מאלפות
ציירת מהממת!!!שו הדא רינת גלבוע?
למה רוב האנשים שפוגשים אותך לא רוצים לראות אותך יותר לעולם?....חחח.. חמודה חנמה! לא הספקתי לך פעם אחת?![]()
מי מפיק אותם??מה דעתכם לקבל את הבאנרים באתר למשך שבוע?
רק הצעה, להקליט את ההרצאות השונות, לבעלי המגדר השונה.מה תרצו שיהיה בערב הזה?
אתם, תקבלו מידות, וכל אחד יוכל לשרבט משהו עם השם שלו, הבאנר יוכל להיות גם קישור לתיק העבודות.מי מפיק אותם??
מה דעתכם לקבל את הבאנרים באתר למשך שבוע?
הווו, זה מעניין!
אבל סתם להעלות שמות עם קישורים לתיקי עבודות קצת חלש לטעמי...
אני איש של צחוקים, ואני חושב שלבאנרים יש פוטנציאל משוגע לצחוקים.
הרי כל הרעיון של הבאנרים זה לצעוק בפרצוף של המשתמש איזו כותרת דרמטית שתשנה לו את החיים ותכלס זו סתם פרסומת למאוורר.
ברוח זו אפשר ליצור פרסומות פיקטיביות ומשעשעות (מאויירות, כמובן), וממש השמים הם הגבול..
"ממש צריך חופשה? אין בעיה!
יעבור לך!
מאת - הלקוח."
"מרגיש שאתה מדבר לקיר?
50% הנחה למבחר כסאות מנהלים
כי אם כבר אתה מדבר לקיר - תדאג שיהיה לך נוח!"
"מחפש ריגושים?
צניחה חופשית ללא מצנח ב100% הנחה!!
מאת - חברא קדישא"
"שמעת?!?!
-לא!!
90% הנחה על כל מוצרי המזון!
-וואו!! באמת?!?!
לא. אבל אם תגיע עכשיו תקבל טופי בכניסה"
טוב נראה לי שאני יכול להמשיך ככה עוד כמה ימים.
שורה תחתונה יכול להיות מעניין ומקורי, מה גם שמי שירצה יוכל באמת לתת קישור בבאנר לתיק העבודות שלו...
יש אנשים שיעדיפו פלטפורמה יותר... סולידית?אתם, תקבלו מידות, וכל אחד יוכל לשרבט משהו עם השם שלו, הבאנר יוכל להיות גם קישור לתיק העבודות.
חחחח אתם לא רוצים שאני אהיה אחראית על באנר למשך שבוע... אתם לא...מה דעתכם לקבל את הבאנרים באתר למשך שבוע?
אם אני מבקשת את גדי פולק זה יותר מידי??
(הלוואי!!!)
מעולהאשמח לכתוב מאמר בנישה מסויימת באיור.
תוכלו ליצור איתי קשר במייל- <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
וואו!!! אין דברים כאלה!!! אני חסיד שלו כבר 18 שנה!!!!!!!!!!!!איך ידעתי שתרצו אותו... דיברתי איתו והוא יהיה איתנו בשבוע הבא!
עוד רעיונות לשמות, ותחסכו לי זמן שלחו הודעה פרטית דרכי יצירת קשר..
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים