- הוסף לסימניות
תודה רבהרותי את ממש מוכשרת!! (חח זה לא חדש)
התמונות ממש מגרות!
אני לא מבינה גדולה בצילומי מזון אז אין לי מה לתת ביקורת
רק שימי לה שהתמונה השלישית לא מפוקסת (אין לה חדות)
השאר מהממות!
אם אני לא טועה, כי אני כמו כולם לא ממש מבינה -תודה רבה
היא מפוקסת על הטארטלת לא?
או שאני לא מבינה
מזתומרת מרוחה? ומהירות תריס זה ה"שבר" .?היא מפוקסת, הבעיה בה היא אותה בעיה שהיתה בתמונה האחרונה מהסט הקודם- היא מרוחה קצת בגלל מהירות תריס נמוכה מדיי/ אין חצובה.
כייף לשמוע!!אם אני לא טועה, כי אני כמו כולם לא ממש מבינה -
פשוט - הטארטלת קצת מטושטש כנראה שהמצלמה זזה לך תוך כדי הצילום והרקע עצמו חד ממש כך שיוצא שעשית כאן הפוף במקום שהטארטלת יהיה חד מעט יותר מהכל זה יצא הפוך נדמה לי שהצלחת בעיקר גנבה את ההצגה
אבל באמת באמת אף פעם לא ראיתי את האתר שלך ויצירות ועכשיו אחרי שתי אשכולות שאת מעידה על עצמך שאת מתחילה בצילום יש לך עתיד (כבר עכשיו)!!! התמונות מהממות!
דוקא החלקתי כמה קמטים שהיו לי . איפה יש עוד? (מקווה שיש לך עוד כח לענות לי )מדהים המרקם בתמונה האחרונה, ממש מרגישים אותו!!!
הייתי מחליקה את הקמטים ברקע/מפה בתמונה הראשונה והשניה, את יכולה לתקן את זה עכשיו בעיבוד.
כדאי לשים לב לזה בצילום למתוח ולהדביק.
תמשיכי להצליח![]()
תודה רבה על הטרחה בכתיבת ההודעה@רותי12
קודם כל - בהצלחה!! ניכר שאת משקיעה, וזה הכי חשוב !! גם המקצועיים, לפני כמה אלפי (או עשרות אלפי) קליקים, עשו פדיחות, ומחקו בלי סוף.. (ואולי גם אח"כ..). כך, שתמשיכי לצלם בלי סוף, ולהעלות לביקורות וחוו"ד.
שנית - בצילום הדבר החשוב ביותר הוא למשוך את העין של הצופה לחלק שהכי חשוב בעינינו בתמונה (סובייקט/נושא), והשאר נמצא בזוויות הראיה שלו כרקע ותפאורה כלליים. ברגע, שיש בפריים 'בלאגן' מיותר, הצופה לא מבין מה רוצים ממנו, או שמבין - אבל זה גורם לו פשוט לעבור לתמונה [או הצלמת..] הבאה..
ממליץ לך לקרוא פוסט על 'קומפוזיציה' שכתבתי פעם בנושא: https://xn--9dbazrsfz.com/topic/1301/יו-ר-הקומפוזיציה-הדרכים-להגיע-לאפקט-הוואוו-בתמונה-הבאה-שלכם
שלישית - בצילומי מזון, צריך חוץ מהעין גם ללכוד את חושי הטעם והריח שלו.. תמונות שלא גורמות רצון להיכנס לצלחת, לא הצליחו במשימה. (מישהי כבר כתבה כך שם, ואני מצטרף) - בתמונה שבה יש מזלג בצלחת, ונראה שצילמת מישהו באמצע לאכול, לי זה גרם חוסר עניין כיון שא"א להימשך לצלחת של מישהו אחר.. אם רצית להראות את המילוי, היית צריכה לחתוך בסכין יפה.
רביעית - הכי חשוב! תמונות מזון [בדר"כ] צריכות לבוא מגובה של אכילה, כאילו הצופה אוטוטו מתחיל לאכול. אף אחד לא נמצא בסיטואציות אכילה ממש מעל הצלחת, לכן כל התמונות מעל לוקות בחסר. מצלמים מהצד וקצת מלמעלה [התמונה האחרונה כאן, מוצלחת מאד מבחינה זו].
חמישית - לא נעים לאכול בחושך, גם תמונות לא.. כאן הסט לדעתי חשוך קצת.
שישית - צילומי מזון, הם לרוב צילומי מאקרו [אך לא בהכרח], לכן עדשה נכונה תעזור לך להצליח.
ממליץ לקרוא גם את זה: https://xn--9dbazrsfz.com/topic/1223/שיפודי-מיני
תמשיכי להעלות!!
אגב, האתר מדהים!!!
כןומהירות תריס זה ה"שבר" .?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים