התמונות שלפניכם הם של האולפן הצנוע, הקטן, המצ'וקמק (טוב דיי לקנא!!) של האנס צימר
טוב נו אולי את האדום הזה של מסעדת גורמה הייתי מחליף במשהו יותר סולידי...אבל ואוו.
מהפכת ה-NoCode שברה את כל החסמים. אם יש לכם ראש לוגי והבנה של תהליכים, אתם כבר בחצי הדרך להצלחה. בקורס פיתוח אוטומציה ובוטים עסקיים בפרוג תלמדו לקחת תהליכים ידניים ומסורבלים ולהפוך אותם לאוטומטיים, בלי צורך בידע מקדים בתכנות. הכרטיס שלכם לעולם החדש פתוח.
החדר הזה משמש בעיקר ליצירה וכתיבה שלו ולתכנון עם הבמאי/מפיק. יש לו חדר יפה מאד אבל לא מספיק גדול בשביל להכיל את מה שהוא צריך בשביל הקלטה. כלים בודדים ראיתי שהוא הקליט שם אבל ככה נראה סשן הקלטה "ממוצע" שלו....
מי זה בכלל? אני דוקא התפעלתי לאחרונה מאולפן שהרבה יותר מצא חן בעיני. היה שם רק מקלדת אחת ושני מוניטורים ועוד כמה חפצים מעטים והכל די מינימאלי, אבל התוצרים לא מינימאליים בהחלט. עם פאר והדר אין
לי בעיה כמובן, אבל כמה שפחות מכשירים וקבלים ואביזרים לא מובנים זה יותר טוב מבחינתי...
מי זה בכלל? אני דוקא התפעלתי לאחרונה מאולפן שהרבה יותר מצא חן בעיני. היה שם רק מקלדת אחת ושני מוניטורים ועוד כמה חפצים מעטים והכל די מינימאלי, אבל התוצרים לא מינימאליים בהחלט. עם פאר והדר אין
לי בעיה כמובן, אבל כמה שפחות מכשירים וקבלים ואביזרים לא מובנים זה יותר טוב מבחינתי...
מי זה?...לא מישהו מוכר אלא אחד מהרבה אנשים בגלובוס שאוספים מקלדות. המחיר של חלק מהם עלה במהלך השנים במאות אחוזים, ויש שיגידו שממקלדות עדכניות שנמכרות כיום לא ניתן להוציא את הצליל החם והאנלוגי "של פעם".
יש מקלדות מאותה תקופה שהצליל שלהם משתנה בהתאם למזג האוויר, כן כן..
לי אישית היה גם אוסף קטן בחדר שעבדתי בו (משהו כמו 4-5 מקלדות ו2 מודולים וספמלר ועוד כמה) בשלב מסויים עשיתי "ניקיון" ומכרתי את הרוב, נשארתי עם מקלדת והמון סינטים וירטואליים אבל לפעמים אני מתחרט על זה..לפעמים לא.
ולסיום...משהו מינימאלי :
האנס צימר עשה עד היום מאות פסי קול מסוגים שונים.
מצורף לקט של כמה קטעים מהמובחרים של השנים האחרונות.
מי שלא חסום ויש לו גישה ליוטיוב שיקיש את צמד המילים - Hans Zimmer ויקבל מטעמים או שירכוש את פסי הקול בחנויות הדיסקים.