- הוסף לסימניות
מאחר ואני מזהה מגמה קבועה החוזרת על עצמה בעיקר בפורום המקצועי שלנו,
וכל פעם ההתייחסות אליה באה ממקום של תוכחת גלויה או סמויה,
אני מבקשת לפתוח על כך אשכול נפרד.
כמעט ולא תמצאו באשכול גרפיקה בקשה בסגנון:
"חברתי פותחת חנות תכשיטים ורוצה עיצוב מודעות. מחכה למודעות יפות"
ותארו לכם, שהגרפיקאים והגרפיקאיות היו מעלים מודעות מעוצבות חינם,
וההיא עוד היתה מעירה: זה לא מספיק חזק\ מושך\ קולע וכו'.
נשמע לא הגיוני, אה?
פעם אחר פעם נפתחים כאן אשכולות, לא של שיתוף של פרסומאים המבקשים הארות מקצועיות של קולגות, וגם לא של כאלו המתענינים בהצעת מחיר, שזה בעצם היעד של הפורום
(ע"ע פורום הפקת דפוס המלא בבקשות להצעת מחיר ולא להצעת התנדבות)
למה זה קורה?
והכי מקומם זה כאשר אנשי המקצוע מסבירים בהגינות, מדוע חשוב לעשות את תהליך המיתוג בצורה מקצועית, יש נשמות טובות שדואגות לסתום את פיותיהם.
ותאמינו לי שאין לפירסומאים מטרה שיקחו אותם, רק שלראות את החגיגה חסרת ההגיון של שמות מתעופפים בלי אף ביסוס מיתוגי ובריף מינימלי - זה מחדד את כל חושי המקצוע.
די מובן לי למה הפורום הספציפי הזה איבד את כל טעמו. כל עוד הסתובבו כאן אנשים שהבינו את המשמעות הערכית של הפורום והמקצוע, שיודעים כמה עבודה מושקעת מאחורי שם וסלוגן נכונים, לא פחות ואולי אף יותר מעיצוב מודעה, היה לפורום הזה קיום.
מרגע שכל יום נפתחים אשכולות הדורשים שמות לעסקים חדשים וכד', ואנשים מביאים בפועל חוסר הערכה מובהק לערך המקצועי של הפרסומאים, הם פשוט כבר לא כאן...
אני חושבת שמנהלי הפורום צריכים לעשות כאן סדר, ולקבוע שמי שרוצה שם לעסק, יגיש זאת כבקשה להצעת מחיר ולא לאפשר את הורדת הרמה של הפורום המקצועי.
ומי שרוצה חסד? בשביל זה יש את פורום איש את רעהו.
מילא רוב הנמצאים כאן נמצאים גם שם - ואם נדבה אותם רוחם, אדרבה.
וכל פעם ההתייחסות אליה באה ממקום של תוכחת גלויה או סמויה,
אני מבקשת לפתוח על כך אשכול נפרד.
כמעט ולא תמצאו באשכול גרפיקה בקשה בסגנון:
"חברתי פותחת חנות תכשיטים ורוצה עיצוב מודעות. מחכה למודעות יפות"
ותארו לכם, שהגרפיקאים והגרפיקאיות היו מעלים מודעות מעוצבות חינם,
וההיא עוד היתה מעירה: זה לא מספיק חזק\ מושך\ קולע וכו'.
נשמע לא הגיוני, אה?
פעם אחר פעם נפתחים כאן אשכולות, לא של שיתוף של פרסומאים המבקשים הארות מקצועיות של קולגות, וגם לא של כאלו המתענינים בהצעת מחיר, שזה בעצם היעד של הפורום
(ע"ע פורום הפקת דפוס המלא בבקשות להצעת מחיר ולא להצעת התנדבות)
למה זה קורה?
והכי מקומם זה כאשר אנשי המקצוע מסבירים בהגינות, מדוע חשוב לעשות את תהליך המיתוג בצורה מקצועית, יש נשמות טובות שדואגות לסתום את פיותיהם.
ותאמינו לי שאין לפירסומאים מטרה שיקחו אותם, רק שלראות את החגיגה חסרת ההגיון של שמות מתעופפים בלי אף ביסוס מיתוגי ובריף מינימלי - זה מחדד את כל חושי המקצוע.
די מובן לי למה הפורום הספציפי הזה איבד את כל טעמו. כל עוד הסתובבו כאן אנשים שהבינו את המשמעות הערכית של הפורום והמקצוע, שיודעים כמה עבודה מושקעת מאחורי שם וסלוגן נכונים, לא פחות ואולי אף יותר מעיצוב מודעה, היה לפורום הזה קיום.
מרגע שכל יום נפתחים אשכולות הדורשים שמות לעסקים חדשים וכד', ואנשים מביאים בפועל חוסר הערכה מובהק לערך המקצועי של הפרסומאים, הם פשוט כבר לא כאן...
אני חושבת שמנהלי הפורום צריכים לעשות כאן סדר, ולקבוע שמי שרוצה שם לעסק, יגיש זאת כבקשה להצעת מחיר ולא לאפשר את הורדת הרמה של הפורום המקצועי.
ומי שרוצה חסד? בשביל זה יש את פורום איש את רעהו.
מילא רוב הנמצאים כאן נמצאים גם שם - ואם נדבה אותם רוחם, אדרבה.
הנושאים החמים