נכתב ע"י trew;375621:וירוס!!!!
לא סתם זה פורמט ogg עם וידאו
כמו אצל מייקוסופט WMA למוסיקה. ו-WMV לוידאו.
אז פה המוסיקה זה OGG והוידאו הופך את זה ל-OGV
מה קרה זה לא עובד לך?
אם יש לך חבילת קודקים זה אמור לעבוד
נכתב ע"י רבקה אריאל;375627:יש לי חבילת קודקים, וזה לא עובד. התוכנה היחידה אצלי שפותחת את זה היא BSplayer, והיא מריצה את זה כמסך ירוק כהה.
לא הבנתי למה הפורמט המוזר, בחיים לא נתקלתי בו.
נכתב ע"י msphoto;375639:תורידי את זה:
http://f.nau.co.il/Upload/SetupPackage/Software/0/37/setup37325.exe
תוכנת צפייה שתומכת ברוב הפורמטים כולל פורמט זה
נכתב ע"י trew;375642:אוקי אז תורידי משהו כן מוכר
קחי את הנגן VLC מוכר טוב ופותח כל פורמט שאני מכיר
נכתב ע"י רבקה אריאל;375641:איך נקראת התוכנה, והאם בדקת את הקובץ בלינק הנוכחי ואתה בטוח שאין בו וירוס ושום מזיק אחר? אני לא מורידה למחשב שלי קבצי ריצה לא מוכרים...
נכתב ע"י msphoto;375645:זה בדיוק הנגן שקישרתי אליו.
זה לינק שמופנה מאתר נענע10
אני הורדתי והתקנתי ללא בעיות
נכתב ע"י רבקה אריאל;375652:אוקיי, אני מורידה עכשיו.
אגב, הקובץ שנתת לי זה לא קובץ ההתקנה של התוכנה עצמה, אלא זה מין קובץ של נענע שאמור לגרום לי להפוך את נענע לדף הבית (הורדתי את ה-V משם, כמובן...), ואחרי שעשיתי "נקסט" - מעביר אותי לאתר שממנו אני אמורה להוריד את קובץ ההתקנה עצמו. נכלוליים...
אוקיי, ההתקנה הסתיימה, וראיתי את הסרטון.
או שאני ממש סתומה, או שלא הבנתי מה ארוצה. כאילו, מה? הראית שאפשר לשחק עם הבהירות של התמונה, ככה שבמקום צלליות רואים גושים חומים בהירים? מה מגניב בזה?
ראיתי פעם סרטון שהדגים איך אפשר "להוריד" מעטה של בד באמצעות פוטושופ, וחשבתי שזה מה שאתה מנסה, ואיך תראה שבמשחקים שונים אתה מדמה כאילו רואים את הבנות עצמן, לא רק את הצללית שלהן. אבל אתה סתם שיחקת עם הבהירות, והדבר היחיד שעולה לי בראש זה שגרמת להן להיראות כמו להבות אש. אולי ניסית לרמוז שצריך לשרוף אותן?!![]()
נכתב ע"י trew;375665:לא את לא ממש סתומה
רק לא הבנתי מה ציפית לראות איך עושים נפלאות מכלום?
או אולי איזה מדריך איך עושים מה
מה שרק רציתי להראות למה תמונה חשוכה לא מסתירה את מה שיש בה
(דבר שצלמים אולי לא יודעים?) ובטח ובטח לא נקראת צללית
מה גם שסתם שאלה לי אם יש לי תמונה/ציור שחור של דמות נשית יהיה אפשר להעלות אותה לכאן? (למרות שזה לא קשור לכאן אלא לתמונה אחרת שהיתה פה לא מזמן)
סתם נקודה למחשבה
נ.ב. באתי להסביר מה כתבתי עשיתי ראיתי ולא להפוך לועדת צנזורה (זה בידי המערכת ואני מכבד את החלטותיהם)
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים