נכתב ע"י רותי12;2073763:הנה אני! את לא צודקת. או שאני יוצאת דופן
נכתב ע"י chanak4;2073744:אל תתחילו להתווכח עכשיו על השיטה, יש כזו שיטה והיא עובדת טוב.
לא רק בשר וגבינות שמנות, בהחלט גם ירקות ולחמים על מעט פחמימות (יש היום מבחר סוגים, גם לחמניות)
אבל בשיטה הזו מעדיפים גבינות שמנות על גבינות עם אחוזי שומן נמוכים.
נכתב ע"י תקוה;2073755:אחרי 5 שבועות עם תזונה בריאה עוד היה לי חסר השטויות...
ולא הרגשתי בכלל מאושרתאז חזרתי לשוקולד מאושרת בכפליים.
נכתב ע"י רותי12;2073763:הנה אני! את לא צודקת. או שאני יוצאת דופן
לא חיכיתי לתשובה מפרוג כדי ללכת לרופא כמה פעמים אבל חוץ מלבדוק בלוטת תריס אין להם מה לומר בנושא. ..נכתב ע"י pr;2073782:טוב, אם את אומרת אז לא נתווכח...
לחשוב בשקט, מותר?
חחחחחחח
אוי זה מתסכל.
כתבתי לך שזה אינדבדואלי, ברור שזה לא יכול להיות שווה לכולם.
בשיטה של חלי ממן יש את הפינוק השבועי שמקל, ויש עוד שיטות שונות,
ועדיין לרוב האנשים בסופו של יום זה עדיין מאבק תמידי.
אני לא תזונאית, אבל הייתי הולכת במקומך לברר את זה.
לפעõמים יש משהו מסוים שמיוחד אצלך, שדורש גישה אחרת מהרגיל, או משהו מסוים שמעכב.
נכתב ע"י רותי12;2073799:צ
לא חיכיתי לתשובה מפרוג כדי ללכת לרופא כמה פעמים אבל חוץ מלבדוק בלוטת תריס אין להם מה לומר בנושא. ..
..נ ב.אל דאגה אני לא נראית ירח באמצע חודש! אבל בכל זאת יחסית למאמצים שלי היתי רוצה להיות פחות
צלצלתי לחלק הראשון של ההודעה שלך, כי אני מסכימה איתו בכל לב.נכתב ע"י סטודיו פלאש;2073429:האמת היא שהכי טוב לדיאטה זה להפסיק לחשוב עליה, נקודה.
כשהגעתי למסקנה הזו שהכי טוב זה להפסיק לחשוב על זה,הדבר הראשון שעשיתי זה להתפלל לה' שיוציא אותי מהכלא הזה ששמו: השמנה - הרזיה - דיאטה וחוזר חלילה
ברוך ה' יצאתי מהכלא
תפסיקו לייסר את עצמכן!! תנו לעצמכן מנוחה!
(הנושא הזה לא קשור לנושא הצניעות...)
אחיותינו כל בנות ישראל הנתונות בצרה ובשביה, המקום ירחם עליהם ויוציאן מצרה לרווחה ומאפילה לאורה משעבוד לגאולה
אל תהיו קרבנות של תרבות מערבית שהצליחה לעשות שטיפת מח ולשגע מליוני נשים בכל העולם.
נכתב ע"י GRN;2074492:בדקת קנדידה?
נכתב ע"י pr;2073862:אני מניחה שאת נראית מצויןאולי כושר?
לפעמים יש שרירים רפויים שנותנים מראה לא מחמיא, למרות המשקל התקין.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים