נכתב ע"י מחשבת;164287:סכך קיינעס (באמבו)
באוועגבארע שטאנדען (?)
10% רדוקציע אויף אלע מאזען
מיטן צייגען דאס קופון. (כן, קופון זה ממש לא עברית)
נכתב ע"י LF4;164905:נראה לך שמישהו משתמש בביטוים האלו?
אני כדוברת אידיש פרפקט, כמעט לא הבנתי.
נכתב ע"י דיסק;165004:ממש כך... לא נראה לי שזאת האידיש המדוברת ... לפחות לא בקהילות כאן בארץ.
נכתב ע"י ונתנו10;165012:אדער ווי יענער וואס האט געשריבן, אז ער איז א איבערטייטשער פון עברית - אידיש - עברית, און ער קען נישט פארשטיין די אידן אין בעלגיה וואס ניצן דאס ווארט ענק, אנשטאט איר אדער עטס. האט ער דאס געשריבן אזוי 'ענק גיאן ההים', ווען ער האט געמיינט צו שרייבן ענק גייען אהיים.
.
נכתב ע"י ונתנו10;165026:פון דעם רעד איך. הענק אבען ליב צו טוישען א הלף מיט א איי![]()
אם לא הבנת אז יידיש פרפקט את בודאי לא מדברת, ומי שלא שלא נולד בחו"ל (הייתי מוסיף בבלגיע או שווייץנכתב ע"י LF4;164905:נראה לך שמישהו משתמש בביטוים האלו?
אני כדוברת אידיש פרפקט, כמעט לא הבנתי.
נכתב ע"י מחשבת;165092:ואם זה מיועד לוילימסבורג אולי צריך להכניס כמה מילים באנגלית.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים