נכתב ע"י cyr;202715:נסה כאן
לחבריי, ידיד מצא אתר ואני מעביר לכם, שאם ברצונכם לתרגם דפים שלמים מכל שפה לכל שפה עליכם להעתיק הדף שרוצים לתרגם ולשבצו באתר במקום המיועד לכך, אחרי כמה שניות המאמר מתורגם, תהנו http://translate.google.com. אפשר לתרגם כל טקסט שאתם כותבים.פשוט כתבו את דבריכם, לחצו על השפה אליה ברצונכם לתרגם והפלא ופלא : התרגום המדויק יופיע לעיניכם. נפלא !!!
נ.ב.<Oהתרגום לא מחבר משפטים לתחביר מדויק. הוא מתאים רק להבנה בסיסית בלבד.
נכתב ע"י cyr;202715:נסה כאן
לחבריי, ידיד מצא אתר ואני מעביר לכם, שאם ברצונכם לתרגם דפים שלמים מכל שפה לכל שפה עליכם להעתיק הדף שרוצים לתרגם ולשבצו באתר במקום המיועד לכך, אחרי כמה שניות המאמר מתורגם, תהנו http://translate.google.com. אפשר לתרגם כל טקסט שאתם כותבים.פשוט כתבו את דבריכם, לחצו על השפה אליה ברצונכם לתרגם והפלא ופלא : התרגום המדויק יופיע לעיניכם. נפלא !!!
נ.ב.<Oהתרגום לא מחבר משפטים לתחביר מדויק. הוא מתאים רק להבנה בסיסית בלבד.
נכתב ע"י ברכה;202724:למה הוא לא מתחבר לי?
ל- Internet Explorer אין אפשרות להציג את דף האינטרנט
נכתב ע"י ברכה;202724:למה הוא לא מתחבר לי?
ל- Internet Explorer אין אפשרות להציג את דף האינטרנט
נכתב ע"י david;202713:תרגום 'רק רצינו לומר תודה' באנגלית
תודה מראש
נכתב ע"י אברומי נויבירט;202714:we just wanted to say thank you
נכתב ע"י david;202739:תודה לכל המשיבים
We would like to thank you
Just wanted to say thank you
we just wanted to say thank you זה הכי מתאים
We only wanted to say THNX
מה לבחור?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים