את יכולה לתרום לקרן המשותפת.אני רוצה לתרום למשפחות האסון במירון
מאחר שלצערנו יש 40 משפחות לא אוכל לתרום לכולם
אז תנו לי בבקשה את המקרים המממש דחופים
בשורות טובות!
אפשר קישור?את יכולה לתרום לקרן המשותפת.
החלוקה לפי דעת הרב שטרן והרב שרגא שטיינמן.
אפשר קישור?
ובסוף אלו הלא מקושרים מקבלים פחות אפילו אם הם נצרכים ממש.את יכולה לתרום לקרן המשותפת.
החלוקה לפי דעת הרב שטרן והרב שרגא שטיינמן.
אני לא מאמינה להשמצות.ובסוף אלו הלא מקושרים מקבלים פחות אפילו אם הם נצרכים ממש.
מידיעה אישית בפיגוע בבית הכנסת בהר נוף שאחת האלמנות לא קיבלה שקל מהמליונים שאספו אז, כיון שהיא לא היתה שיכת לציבןר הנכון.
ממליצה לך לתרום דרך הקרנות האישיות.
יש את משפחת קרויס שיש להם 9 יתומים, 3 מתוכם חינוך מיוחד.
יש את משפחת רובין שנשאר שם 3 יתומים ועבד מטה לחמם.
יש את משפחת אלנקווה שנשארו שם 2 יתומים צעירים.
שמעתי מהרב חיים יוסף גפנר של ועד הרבנים שבמשפחה שם יתומים זה כפול הוצאות ממשפחה רגילה.
nedar.im
מכירה אישת! בצורה קרובה מאד את הרב פלנר שיחי' מקופת העיר שעובד ימים ולילות ולא לוקח שקל!! לעצמוובסוף אלו הלא מקושרים מקבלים פחות אפילו אם הם נצרכים ממש.
מידיעה אישית בפיגוע בבית הכנסת בהר נוף שאחת האלמנות לא קיבלה שקל מהמליונים שאספו אז, כיון שהיא לא היתה שיכת לציבןר הנכון.
יש את משפחת רובין שנשאר שם 3 יתומים ועבד מטה לחמם.
שמעתי מהרב חיים יוסף גפנר של ועד הרבנים שבמשפחה שם יתומים זה כפול הוצאות ממשפחה רגילה.
אין לי אינטרס כלשהו..אני רוצה לתרום למשפחות האסון במירון
בשורות טובות!
יש את משפחת פעקטע מירושלים השאיר 2 יתומות המצב לא פשוט בביתםאני רוצה לתרום למשפחות האסון במירון
בשורות טובות!
מכיר גם כמה סיפוריםובסוף אלו הלא מקושרים מקבלים פחות אפילו אם הם נצרכים ממש.
יש את משפחת רובין שנשאר שם 3 יתומים ואבד מטה לחמם.
תלוי למה אתה קורא חזק ולמה חלש.כי מי שאין לו אדם חזק במשפחה שמסוגל להתנהל בחוזקה עם וועדת הקרן
המון כסף לא מגיע ליעד הנכון.
הוצאת שם רע מגעילה ומכוערת, שככל הנראה הגיעה לאזניים שלך מאחד שהיה לו איזשהו אינטרס לפרסם כך, האינטרס יכול להיות מהרבה סיבות ולא צריך להיות גאון גדול לחשוב על רעיונות מה יכול להיות האינטרס (אגב, הטענה שזה בגלל שהיא לא שייכת לציבור הנכון - פשוט מגוכחת, שכן בפיגוע הנ"ל נהרגו 4 אנשים שכולם שייכים לאותו מגזר ואותו ציבור).ובסוף אלו הלא מקושרים מקבלים פחות אפילו אם הם נצרכים ממש.
יש את משפחת רובין שנשאר שם 3 יתומים ואבד מטה לחמם.
ברור שירצו את הכסף בשביל היום יום. את מכירה מישהו שלא רוצה כסף?אני גם שמעתי על סיפורים ששומרים לנישואי הילדים
הבעיה שיש הרבה משפחות שצריכות את הכסף בדחיפות
ליום יום
והם רוצים שיעזרו להם לשרוד כאן ועכשיו ולא רק עוד 10 שנים כשיחתנו את הילדים
וכמה קרנות שהכרתי לצערי
האלמנות ביקשו שיעבירו להם את הכסף ישירות
כי מאוד קשה להוציא את זה ביומיום
יכול להיות שיש צדק וחשוב לשמור לחתונהברור שירצו את הכסף בשביל היום יום. את מכירה מישהו שלא רוצה כסף?
הבעיה שכשיבואו לחתן ילדים יצטרכו את הכסף עוד יותר, ומה לעשות שבקרן הצדקה שאספו בשבילם את מספיק גם לזה וגם לזה, אז בסה"כ עוזרים להם להתנהל בצורה נכונה, ויש גם הלכות ברורות בנושא הזה, וכמובן שיש גם יוצאים מן הכלל ובשביל זה בדיוק הקרנות מנוהלות ע"י רבנים
יש לנו שכנהתלוי למה אתה קורא חזק ולמה חלש.
הייתי עדה למקרה של משפחה חלשה שאם לא היה מישהו חזק שלא מהמשפחה ששמר על הכסף לא היה נשאר כלום.
להביא מזומן לשבעה בעיני זו טעות. האשליה הזו שפתאם יש כסף ורצים לפצות איתו ולהטביע את הכאב לא תמיד מכתיבה נכון את סדרי העדיפויות לכל הטווחים.
אני חושבת שהקופות השכונתיות עושות עבודה מעולה. אני גם סומכת על קופת העיר אבל אין ספק שהקהילה הקרובה תטפל באופן אישי ועם הרבה יותר לב.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים