- הוסף לסימניות
ויש כאלה שממש ממש ר-ו-צ-י-ם-!למעשה זה ממש לא מומלץ, יש במדינתנו מספיק אנשים בריאים לחלוטין שיכולים לתרום.
ויש כאלה שממש ממש ר-ו-צ-י-ם-!למעשה זה ממש לא מומלץ, יש במדינתנו מספיק אנשים בריאים לחלוטין שיכולים לתרום.
קרה לי משהו דומה. עשו לי בדיקת דם באצבע ותוך כדי שלחצתי על האצבע כדי לעצור את הדם, בדקו לי ל.ד. באותה יד וכמובן שזה יצא גבוה. כיון שזה היה רק הערך הסיסטולי, לא התרגשו מזה ונתנו לי לתרום.אני מכיר בעיה אחרת בענין תרומת הדם
לפני התרומה עושים בדיקת לחץ דם ודופק, ויש כאלה שבגלל הבדיקה הדופק שלהם עף לשמים ואז הם לא יכולים לתרום
אשמח לשמוע אם מישהו מכיר רך להתמודד עם התופעה (מכונה בשם "תסמונת החלוק הלבן")
לידיעה בלבד, התרומות יכולות להגיע גם לבני דודינו.ויש כאלה שממש ממש ר-ו-צ-י-ם-!
היה לי את זה בסתם ביקורת אצל רופאה היה לי דופק מואץ ולחץ דם גבוהה לרגע היא נבהלה הרופאה אמרה לי פשוט לשכב על המיטה הביאה כוס מים וב"ה המדדים חזרו לעצמם והיו תקיניםאני מכיר בעיה אחרת בענין תרומת הדם
לפני התרומה עושים בדיקת לחץ דם ודופק, ויש כאלה שבגלל הבדיקה הדופק שלהם עף לשמים ואז הם לא יכולים לתרום
אשמח לשמוע אם מישהו מכיר רך להתמודד עם התופעה (מכונה בשם "תסמונת החלוק הלבן")
אז איך אפשר לוודא שלא?לידיעה בלבד, התרומות יכולות להגיע גם לבני דודינו.
זה נכוןלידיעה בלבד, התרומות יכולות להגיע גם לבני דודינו.
אי אפשר.אז איך אפשר לוודא שלא?
או שאין כזה דבר
נכון.בגלל שזה יכול אולי להגיע לאיזה ערבי לא נתרום?
לא הגיוני בעליל
לקחתי, תודה על הדאגה.נכון.
אבל מי שמסתכן בשביל זה, שייקח בחשבון גם את זה.
אני לא חושבת שיש מניעה להציל בני דודיםלידיעה בלבד, התרומות יכולות להגיע גם לבני דודינו
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים