נכתב ע"י אקורד;2502382:אני לגמרי חושבת לעשות הסבת מקצוע,
750 ש"ח הכי זול,
לחודש
*10 ילדים
7.500 ש"ח לחודש
כולל חופשים ורק 5 שעות עבודה ביום,
נכתב ע"י למדן וידען;2502764:במחילה, אבל הרשו לי להציע לכם לקחת 3 ילדים זרים:
1. בתהליך בקיעת שיניים.
2. סתם ככה אין לו תיאבון לאכול.
3. עצבני ללא שום הסבר צועק וצווח ללא הפסקה.
אח"כ תחשבו על 10..
אתם תעשו מהר מאוד הסבת מקצוע למחלקה סגורה.
נכתב ע"י אקורד;2502382:על מטפלות פרטיות יש לי עוד מליון שאלות,
למה לוקחים כאלו מחירים מופקעים,
ועוד עושות לך טובה שבכלל מסתכלות על הילד שלך,
למה אם עשו לי צהרון פרטי *2 ילדים 1000 ש"ח לחודש(כי לא היה לי מקום במעון)
עוד הייתי צריכה להוסיף חופש הגדול,
בקיצור,
אני לגמרי חושבת לעשות הסבת מקצוע,
750 ש"ח הכי זול,
לחודש
*10 ילדים
7.500 ש"ח לחודש
כולל חופשים ורק 5 שעות עבודה ביום,
נכתב ע"י ציפ פז;2502654:יכול להיות שיש לך אפשרות לא לשלם לה אם היא לא מקבלת אחרי החופש,
יש מצב שמקבלים על חופשות של חגים אם עובדים לפחות יום אחד לאחר החופש...
כך זה בהוראה אצל החינוך העצמאי.
נכתב ע"י yber;2502812:לגבי תשלום על חודש ניסן, האם היא עובדת בחודש ניסן בכלל או שכבר מר"ח היא יוצאת לחופש?
אם היא עובדת - צריך לשלם לה על מה שהיא עובדת
אם אני לא טועה יש תשלום בסוף שנה יום או יום וחצי (לא זוכרת בדיוק...) על כל חודש שהילד היה אצל המטפלת. נראה לי שצריך לשלם לה את זה.
לגבי הקיזוז על חנוכה, אם סיכמתם בתחילת שנה שיש חופש בחנוכה, אני לא יודעת אם עכשיו יש מה לעשות. הרי אם היא היתה עובדת עד סוף השנה היית משלמת לה ביחס לחודשים שהילד היה בלי קשר לחנוכה.
נכתב ע"י צילומנציה;2502847:לא חושבת שהן חייבות להתחייב לשנה שלמה, (למה , את כשכירה מתחייבת לא לעזוב?)
לא חושבת שהן צריכות לידע אותך שהן בהריון כבר בחודש השני
והן חייבות להודיע שהן עוזבות מינימום חודש מראש-
כ-מ-ק-ו-ב-ל בשוק.
היא לא שונה ממך בכלום. קבלי אותה.
נכתב ע"י נורית;2502645:אין ספק שזה מקומם ומעצבן!
מטפלות עושות מה בא להן!
ומה יותר לנצל
נכתב ע"י מלפפון;2503174:לא נכון.
זה ששתי מטפלות עשו כאלו דברים, לא מצביע על כל המטפלות.המטפלת של הבת שלי מקסימה ומהממת!
לעולם לא תעשה כזה דבר. היא יראת שמים ובאה לקראת ההורים במה שרק אפשר.
אני חבה לה הכרת תודה עצומה.
ואולי באמת האשכול נפתח כדי שלמרות שלא מקובל לתת פה מתנה למטפלות בפסח, אתן לה, רק על המסירות שלה. כי מגיע לה.
והיא לא נמצאת בפרוג ואין לה מחשב.
נכתב ע"י אקורד;2502789:מה הקשר???
גם המטפלת במעון עושה אותו דבר,
מקבלת חצי,
ועובדת 8 שעות ביום ללא חופשים!
נכתב ע"י למדן וידען;2503867:קצת נתונים ועובדות:
- יש לה סייעת.
- היא לא צריכה לבשל במקביל.
- היא לא נתונה לביקורות של המפקחת, המעון נתון לביקורות ולא העובדת.
- היא לא מקצה (ומפקירה) את ביתה הפרטי לטובת העבודה (כמה עולה שכירות??).
- היא לא צריכה לסדר את ביתה לאחר יום העבודה כדי 'לחזור לשגרה'.
- היא לא צריכה לגייס את הכספים מההורים.
- היא ממש לא מקבלת חצי..
- כל מה שהיא מקבלת זה אחרי כל ההוצאות (נטו בלע"ז), המטפלת מקבלת לפני הכל! לא בטוח מי נשארת יותר ביד.
- הוצאות האוכל לא על חשבונה.
- את הציוד היא לא השקיעה!
- שכחתי משהו?
נכתב ע"י dmc;2503173:כולן פה כותבות על חופש בסוף שנה שמקובל לשלם ביחס לחודשים במהלך השנה.
אבל שימו לב- החופש השנתי, הוא חופש מקובל בכל העולם, בכל סוגי העבודות (לא משנה אורך החופש אבל יש ימים שמקובל לתת חופש) ולכן נוהגים ככה גם עם מטפלות כי הן עבדו שנה שלמה ומגיע להן חופש, כמו לכולן.
לא בטוחה שעל חצי שנה גם מגיע לה באופן יחסי ימי חופשה.
זו דעתי האישית- אבל היא נשמעת לי הגיונית![]()
נכתב ע"י wald;2503877:לא יודעת אם שכחת
אבל יש לי השגה לגבי הסעיף של בישול.
מטפלת זו עבודה ככל העבודות! ולנסות להכניס את כל העולם והכביסות והבישולים של הבית בזמן הזה זה לא פייר. כי קשה לחשוב שזה לא בא על חשבון הילדים.
כן, והייתי מטפלת תקופה קצרה על שתי אחייניות שלי, וכן ניסיתי לעשות תוכ"ד דברים והיום אני חושבת שזה לא היה בסדר!!
נכתב ע"י super tiger;2503911:מטפלת במשפחתון של התמ"ת חייבת לבשל במקביל, בשביל הילדים!
באים לבדוק לה גם את הסירים ומה היא מכינה![]()
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים