- הוסף לסימניות
נדיר!
אין על התמונות שלך
והקליפ מדהים!!!
אין על התמונות שלך
והקליפ מדהים!!!
העמוד הראשון ממיס!
תנוחות מקסימות.
ביקשת ביקורת אז מרשה לעצמי
יש תחושה בכל התמונות כמעט שהתאורה באה מאחור/צד מדי,
ובעצם אין ממש תאורה קדמית...
את מאירה הרבה בעיבוד את הפנים והחלק הקדמי??!
לעומת זאת בתמונה של השמאלית למטה (ללי)
נראה כאילו השתמשת בפלאש של המצלמה...
תאורה דוך לפרצוף שהשטיח לה את הפנים - - -
(או שזו תוצאה של עיבוד כלשהו)
הבנתי.תודה מלכי,
את צודקת שהתאורה באה מהצד ברוב התמונות,
אני משתמשת בפלאש מוקפץ (שמבחינת המיקום שלו זה בדיוק כמו הפלאש של המצלמה)מחברת אותו על המצלמה, ולא על חצובה או משו ברעיון,
ולכן כל עוד אני מעונינת בתאורה יפה ולא שטוחה- כמו שקרה בתמונה של ללי (זה היה בין התמונות הראשונות בסט, שעדיין לא ממש כיוונתי את התאורה, אבל מה לעשות ששם היא יצאה חמוד)
אני צריכה לכוון את הפלאש לצדדים/למאחורה (מקום שיש שטח לבן כדי שלא יקבל החזר צבע על המצולם)לפי השטח
ולכן זו התוצאה
עדיין לא ממש הבנתי איפה זה מפריע, אשמח אם תפרטי לי יותר
תודה!
צודקת,הבנתי.
תיארתי לעצמי שזה אילוצים... כן?!
תסתכלי, בכל התמונות של התינוקת לבד
בלחי (במקרה זה- שמאל שלה) יש הבזק אור, שם זה מואר כמו שצריך,
ולעומת זאת הפנים עצמן - החלק הקדמי והמירבי בתמונה - חשוך בהרבה מהלחי!
רואים שאין עליו מקור אור עוצמתי/טוב.
איך יכול להיות? לאמא שלך אין ציוד סטודיו???צודקת,
אבל במקרה הזה , מה עדיף, תאורה כזו או שטוח שזה בהרבה פחות יפה?
ישאיך יכול להיות? לאמא שלך אין ציוד סטודיו???
אההה הבנתי.יש
אבל אני מצלמת בבית הלקוח, וסוחבת איתי מספיק דברים גם בלי פלאשיםמבטיחה לך
אגב קחי לדוג' את אלו שמצלמות בתאורת חלון, זה בדיוק אותו דבר, לא חושבת?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //