- הוסף לסימניות
נכתב ע"י mig;1875800:ברור שהתאורה שלך משמאל,
אבל התאורה של דף הרקע של האבנים מגיעה מימין.
לא.
נכתב ע"י mig;1875800:ברור שהתאורה שלך משמאל,
אבל התאורה של דף הרקע של האבנים מגיעה מימין.
נכתב ע"י shosh22;1875814:
נכתב ע"י shosh22;1875825:כן את צודקת בדיוק הייתי באמצע לבדוק.
התאורה היא עילית ימין..
הייתי צריכה לשנות כיוון של רקע או תאורה שלי.
תודה על ההערה!
אותי זה בלבל לגמרי, חשבתי שזה ממש טקסטורה מובלטת.נכתב ע"י mig;1875847:כבר חשבתי שאני לגמרי לא מובנת והכנתי עוד איזה כמה דוגמאות שליקטתי כאן בפורום...
אבל הם כבר מיותרות.
מה שהיה עוזר זה להפוך את כיוון התאורה שלך,
כי אם היית הופכת רק את הכיוון של הרקע הוא היה שמאל למטה.
ושוב התמונות נהדרות,
יותר הערתי את זה כתשומת לב לכלל הקהילה שמצלמת על רקעים בהם יש כיוון אור דומיננטי.
נכתב ע"י mig;1875847:כבר חשבתי שאני לגמרי לא מובנת והכנתי עוד איזה כמה דוגמאות שליקטתי כאן בפורום...
אבל הם כבר מיותרות.
ושוב התמונות נהדרות,
יותר הערתי את זה כתשומת לב לכלל הקהילה שמצלמת על רקעים בהם יש כיוון אור דומיננטי.
נכתב ע"י E&A;1875885:אותי זה בלבל לגמרי, חשבתי שזה ממש טקסטורה מובלטת.
לא תארתי לעצמי שמדובר ברקע מצולם.
שושי התמונה מקסימה!נכתב ע"י mig;1875847:כבר חשבתי שאני לגמרי לא מובנת והכנתי עוד איזה כמה דוגמאות שליקטתי כאן בפורום...
אבל הם כבר מיותרות.
ושוב התמונות נהדרות,
נכתב ע"י shosh22;1875647:חה, אם היא הייתה שופכת המצב לא היה טוב
זה עם חצובה וטיימר, אני המוזגת..
שמעתי פעם שאם רוצים לצלם שפיכה יפה של חלב, במקום החלב שופכים קרם שיער או קרמים למיניהם.... לא ניסיתי אבל נשמע הגיוני, לא?
נכתב ע"י סימי כהן;1876138:נכתב ע"י shosh22;1875647:חה, אם היא הייתה שופכת המצב לא היה טוב
זה עם חצובה וטיימר, אני המוזגת..
שמעתי פעם שאם רוצים לצלם שפיכה יפה של חלב, במקום החלב שופכים קרם שיער או קרמים למיניהם.... לא ניסיתי אבל נשמע הגיוני, לא?
יש שמשתמשים בדבק פלסטיק וזה נכון כשלא רוצים שהחלב ירטיב את הדגנים.
כרגע לא היה לי זמן צילום ממושך ולכן צילמתי את הדגנים עם החלב אלא רק במזיגה.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים