- הוסף לסימניות
דבר ראשון,אני לא עוסקת בהוראה וגם לא רוצה לעסוק זה לא בשבילי
אבל תודה על המחמאה
סליחה על הבלבול....
דבר שני,
אולי תחשבו על הכיוון....
דבר ראשון,אני לא עוסקת בהוראה וגם לא רוצה לעסוק זה לא בשבילי
אבל תודה על המחמאה
אולי בהזדמנות,דבר ראשון,
סליחה על הבלבול....
דבר שני,
אולי תחשבו על הכיוון....
הניסוח נשמע מלא בביקורתאנשים לא שמים את ליבם על מה שנכתב כאן,
רק אמרתי שחסרים כאילו מחנכים,
ובקשתי ממקבלי ההחלטות בעניין שיקפידו לבחור מחנכים ראויים לדור ולשעה,
ובקשר לעניין האם זה מתאים לכל אחד או לא, מלמד שלא מתאים לו שיעזוב את התפקיד בשבילו ובשביל הילדים בכיתה,
סיפור מטורףףףףףףף
לכל רבה יש כזה תלמיד בכיתה ורובם לא יודעים איך לאכול את זה,
רב'ס הגיעה הזמן ללמוד איך ללמד ואת מי ללמד
הכוונה מאד מאד ברורה,
במקום להשקיע וללמד את גאון הכיתה ואח"כ לחזור לבית רגוע, צריך לשים לב לילדים שיותר מתקשים ולדאוג להם גם אחרי שעות החיידר
מקצוע ההוראה זה מקצוע לכל דבר ועניין וצריך לדעת איך להתנהג עם תלמידים
סליחה מהרב'ס המומחים, אבל יש מלמדים שמגיעים ללמד ללא הכנה מוקדמת והולכים להוראה רק בגלל שהמשכורת יותר גבוהה מסדרן קפואים, היתכן שלילד שלך יתנהגו ככרעיים קפואים?
אני עד השנה הייתי רבה בחידראנשים לא שמים את ליבם על מה שנכתב כאן,
רק אמרתי שחסרים כאילו מחנכים,
ובקשתי ממקבלי ההחלטות בעניין שיקפידו לבחור מחנכים ראויים לדור ולשעה,
ובקשר לעניין האם זה מתאים לכל אחד או לא, מלמד שלא מתאים לו שיעזוב את התפקיד בשבילו ובשביל הילדים בכיתה,
ומבקשת מהאנשים באשכול החשוב הזה לפתח אפיקים ולהיות יצירתיים יותר לא צריך דווקא ויאנס בשביל להצליח כמלמד והסיפור לא בא להחמיא לממציאי הויאנס אלא למורה שחושב ושם לב גם לדברים פחות קלים ופותר את הבעיה בדרך יצירתית ויפה
ה היפראקטיביים, החצי השני נגרר אחריהם, ואני צריך להתמודד איתם, להכניס אותם למצב למידה, להכניס את ההורים שיתעניי
הסיפור אולי דמיוניתרשו לי לומר
שהלוואי והסיפור בעיתון באמת היה...
ירבו כמותך בישראל!!הסיפור אולי דמיוני
אבל הוא אמיתיבתכלית.
אני מלמד
(ולכן אני מסכים עם מה שנאמר שכל אשכול בפרוג מיד הופך להשתלחות במלמדים ובהתגוננות מיותרת של המלמדים)
ואני עשיתי את הנאמר בסיפור.
כן.
אני.
עשיתי.
יש לי מרשם ואני כבר ב"ה לא צריך אותו באופן קבוע וכשהיו לי תלמידים שסירבו 'לקחת' הייתי לוקח אותם לשיחה ומראה להם מה יש לי בתיק.
זה חולל פלאים.
שוחחתי עם תלמיד כזה באלול שנה שעברה ובסוף שנה הוא כתב לי שזה מהדברים שהוא זוכר הכי לטובה ממני.
השיחה הזו.
הכנות הזו.
כן, אני יודע מניסיון! איזה תופעות לוואי הכדורים עושים.
בחילות.
כאבי ראש.
חוסר תיאבון.
קושי להירדם.
לעומת זאת אני גם יודע איזה תופעות לוואי יש למי שלא לוקח כדורים.
חוסר מוטיבציה.
שנאה עצמית.
יאוש.
אכזבה.
קושי לקום בבוקר לא מרגיש שיש לְמה לקום
אז...
כן, הסיפור אולי דמיוני אבל הוא הכי אמיתי שיש.
ואם הועלתי ועזרתי בכתיבה זו לעוד מלמד ובעקיפין לעוד תלמיד - זו המטרה.
בהצלחה לכולם.
שלח לי הודעה פרטית.ירבו כמותך בישראל!!
שמח לשמוע שיש מלמדים כמוך!
איפה אתה מלמד? (מוכש"ר, רשת וכד'?)
ובאיזה עיר?
עליי נאמר הסקרנות הרגה את החתול..... אני עושה סקר לעצמי.... רק אם לא אכפת לך.......
אם הריטלין היה נוזלי הייתי שם בכיתה שלי מטהר אויר חשמלי עם הנוזל של הריטלין ומפזר אותו בחלל,שלח לי הודעה פרטית.
ת'ה יודע...
אומרים שאם ריטלין היה נוזלי היה אפשר לעשות עליו הבדלה מדין חמר מדינה...
אך כל זמן שהוא לא נפוץ כל כך - אין לי שום עניין להיחשף בפומבי.
הייתי מפעיל את זה גם בזמן אסיפת ההורים במסדרונות ובכיתות ורמת הנרגנות הייתה יורדת פלאים...אם הריטלין היה נוזלי הייתי שם בכיתה שלי מטהר אויר חשמלי עם הנוזל של הריטלין ומפזר אותו בחלל,
כל הבעיות משמעת היו נעלמות.
הייתי מפעיל את בכל העולם, כל זמן שאנשים לא לומדים מוסרהייתי מפעיל את זה גם בזמן אסיפת ההורים במסדרונות ובכיתות ורמת הנרגנות הייתה יורדת פלאים...
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים