נכתב ע"י ביוגרפיק;127026:ליעקב נחומי.
אמנם החכמתי מדרשתך פה אבל ארשה לעצמי להביע דעה למרות שאיני מומחה בצילום.
צילום כמו גרפיקה, נמדד ברושם המתקבל ע"י האיש הפשוט ולא רק ע"י המקצוענים. כלומר התמונה צריכה להיות נעימה לעין ועם מסר מינימאלי כלשהו. מכאן, המקצוענים יכולים להמשיך והתעמק ולהתרשם מ'למה זה כ"כ יפה'
אם התמונה מספקת את האור וצל קומפזיציה, חדות וכו' אבל שורה תחתונה התמונה מכוערת, מה עשית? (בלי לפגוע וכמובן לא ספציפית על התמונה הזו
כשאני מביט בתמונה הספציפית הזו אני אומר לעצמי "כאילו מה?"
נכתב ע"י חדשה;127271:אני רואה שכבר מספיק הגיבו פה,
אז מה זה יעזור שגם אני אגיב?
ניסיתי לחפש משהו אומנותי בתמונה וממש לא מצאתי.
זה היה נראה לי תמונה שצולמה בטעות ולא באפן מכוון ביותר.
אני חושבת שאין טעם לתת חיתוכים מיותרים אם הם לא יוצרים איזה קומפוזיציה מענינת.
אולי אם הפוקוס היה מעט שמאלה, על העיניים של הילדה, היה יותר טוב?
כי אין פה פוקוס על משהו וזה חתיכת טשטוש.
בשניה הראשונה הייתי בטוחה שהתמונה הועלתה בטעות...
בכל אופן מחכי לעוד תמונות מיוחדות שלך!
נכתב ע"י RacheliM;127432:תמונה מ-ד-ה-י-מ-ה-!!!
ממש מוצלחת!!! אהבתי מאד...!!!!
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //