מה זה ראוטר היברדי?בנטפרי אפשרי להשתמש עם נטפרי אניוויר,
ברימון יש להם ראוטר היברדי,
בנתיב לכל מחשב יש תוכנה משלו ואפשר לעשות לכל אחד הגדרה משלו.
ראוטר שמאפשר לכל מחשב בבית להיות ברמת הגנה אחרתמה זה ראוטר היברדי?
תודה רבה!ראוטר שמאפשר לכל מחשב בבית להיות ברמת הגנה אחרת
מהכי סגור עד הכי פתוח בסינון רימון
נראה לי שהוא עולה 360 שקל
כןתודה רבה!
ז"א שבבית יהיה ראוטר אחד שאחראי על כמה רמות רמות של סינון?
אין בעיה לעשות גם 50 סוגי סינון שונים בחיבור DSL אחד (כמובן שתצטרכו מנויים בחברות השונות , כמו אתרוג/רימון או נטרפי או וואטאבר)אודה מאד לעונים אם שייך דבר כזה...
בוקר טוב אני שואל שוב כיון שנמחק השרשוראין בעיה לעשות גם 50 סוגי סינון שונים בחיבור DSL אחד (כמובן שתצטרכו מנויים בחברות השונות , כמו אתרוג/רימון או נטרפי או וואטאבר)
צריך קצת ידע בתקשורת וראוטר מתאים
אם תרצו בתשלום , אפשר לפנות אלי
בקיצור מה הדרך להשתמש בראוטר אחד של בזק עבור שני מחשבים א' עם סינון של נטפרי וא' עם סינון של רימוןבוקר טוב אני שואל שוב כיון שנמחק השרשור
יש לי בבית מחשב אחד עם ראוטר של בזק וסינון נטפרי
בנוסף יש לי מחשב נייד שיש בו חסימה של רימון [לצורך עבודתי] והשאלה איך אני יכול להתחבר לראוטר ולהשאר עם סינון של רימון ולא של נטפרי
צריך ראוטר שתומך ב VLAN או Multi-WANבקיצור מה הדרך להשתמש בראוטר אחד של בזק עבור שני מחשבים א' עם סינון של נטפרי וא' עם סינון של רימון
אודה למי שיוכל לעוזר לי בהקדם
אם לא קנית/ שכרת במיוחד ראוטר כזה הוא לא תומך במס' רשתותאיך אפשר לדעת את זה
זה ראוטר החדש של בזק שקיבלתי אותו לפני חודש בערך
ראוטר שתומך ב VAN/ MULTI WANתומך פשוט בחיבור לכמה ספקיםהבנתי שנטפרי יושבים על הספק אז איך אפשרי?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים