- הוסף לסימניות
נכתב ע"י טירה;2405115:תמונה יפיפיה!!
השמיים לא כ"כ משתלבים לי
תודה
אדרבה, תראי לי את השמיים שאת אוהבת??
נכתב ע"י טירה;2405115:תמונה יפיפיה!!
השמיים לא כ"כ משתלבים לי
נכתב ע"י הוגה דעות;2406434:הצלמת הזאת עוד תגיע רחוק....
נכתב ע"י הוגה דעות;2406434:הצלמת הזאת עוד תגיע רחוק....
נכתב ע"י naomif;2408037:תמונה יפיפיה!
אני גם חושבת שהשמיים לא כ"כ מתאימים פה, התמונה מאוד ערפילית והשמיים בהירים וקייציים
נכתב ע"י אבי1000;2408005:מסכים עם זה לגמרי.
אני ממש ממש אהבתי את התמונה..
ואם יש לך הצעת עריכה שונה אולי תעלי לכאן?
נכתב ע"י דבורי ליברמן;2405833:מדליק!
ולמה יצאת ככ מוקדם?
נכתב ע"י הוגה דעות;2406432:
נכתב ע"י רותי טובי;2407992:ואוו תודה איזה כייף לי
אני ממש מתחילה להסמיק
ותודה לכולם אתן ממש מפרגנות
נהניתי לקרוא!
נכתב ע"י naomif;2408037:תמונה יפיפיה!
אני גם חושבת שהשמיים לא כ"כ מתאימים פה, התמונה מאוד ערפילית והשמיים בהירים וקייציים
נכתב ע"י rivkyp;2411482:רותי תמונה יפהפיה...
נראה שהם רצים לתוך תמונה מהממת...
בלי קשר, שמת לב שיש לך פה מעריץ/ה לא קטן/ה?
מה יותר טוב? הפוךנכתב ע"י רותי טובי;2408877:![]()
![]()
רצינו להספיק את הזריחה אולי..
ומה יותר טוב מלצאת מוקדם??
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים