- הוסף לסימניות
נכתב ע"י חסיד;1243297:מודעה שמתפרסמת היום בבתי הכנסת:
חזקקקקקק ביותר !!!
במחילה (מהגדולים) - אבל לפעמים דווקא הפרסומאים הקטנים נותנים את העבודה הכי טובה.
וחברה - תביאו נתונים מהשטח מי מפוצץ בלקוחות ומי נעבעך רק בפרסום.
תתפלא לשמוע, שמעתי מאחד מהברנז'ה, שהיה להם התלבטות האם לצאת במשהו מהסגנון שכתבת (כן, עדר) אבל רצו לשמור על פרסומת נקייה!!!נכתב ע"י הלל נאה;1243250:אם זה היה מתאים הייתי יוצא עם מודעה... 78% מהציבור הוא עדר... והיתר כל היתר![]()
נכתב ע"י ROT;1243473:התגובה של ברודווי לא היתה רק בשביל הלקוחות, זה גם להרים קצת את המורל,
הם הרגישו דפוקים מהמלל אצל דסקל, והיתר כל היתר כאילו הם משהו זול.
נכתב ע"י ונתנו10;1243274:וכשאני נכנסתי לשם, הייתי צריך להסתובב 10 דקות כשהעובדים יושבים במעגל ומריצים דאחקות וסיפורים. עד שנשבר לי וניגשתי לאחד מהם, שאלתי על פריט מסוים: "אין לנו", דגם אחר: "אין לנו". מתי יגיע?: "לא יודע אם יגיע אי פעם".
זה הספיק לי.
נכתב ע"י גולד;1243360:תתפלא לשמוע, שמעתי מאחד מהברנז'ה, ש'היה'
נכתב ע"י הלל נאה;1243965:מי שם הברנז'ה בבולטון? או בGB למה, אם אתה מכיר את הברנז'ה אמור נא להם כי מבחינה עיצובית יש להם במה להשתפר.
נכתב ע"י הלל נאה;1243968:מודעה כזו עשויה לחזור כבומרנג כשאתה 'מפרסם' בה"א הידיעה, על פארק כובעים שכמדומני יושב בברודווי.
במצב של ברודווי, אני מקווה שיש לך פרנסה...
נכתב ע"י ROT;1244850:שמתם לב שבע"ש דסקל אחזו ב80.9% לובשים דסקל
והיום הם אוחזים ב82.7% לובשים דסקל
מעניין אם ה17% הנותרים לא קנו כלום או שקנו משהו אחר![]()
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים