- הוסף לסימניות
מי מכם משתמש בתוסף הזה? האם הוא ידידותי למי שלא בקיא בקוד? ואם אפשר בבקשה להעלות לכאן דוגמאות לאתרים שנבנו בעזרת התוסף הנ"ל, זה יעזור לי מאוד!!!
תודה רבה
תודה רבה
אולי לא התנסחתי נכון , לא לבנות אתר באמצעות התוסף אלא לבנות שדות עם פרמטרים שוניםאם את עם אלמנטור את ממש לא צריכה קוד,
ואין אתרים שניבנו איתו, הוא לא מערכת לבנות בה אתר,
יש אתרים שמשתמשים בו,
הוא מעולה,
בשביל זה, זה מיועד.אם אני לא יודעת קוד אצליח להשתמש בו בקלות?
זה כבר בכלל לא קשור לאלמנטורוהתוסף cpt גם מתממשק טוב עם אלמנטור? למישהו יש מושג?
זה בדיוק מה שאני צריכה! פוסטייפ עם שדות מיוחדיםהוא פשוט מוסיף פוסטים מותאמים אישית (שה ACF מתממשק איתם טוב...)
זה משהו שאני לא כ"כ יודעתהלקוח לא אמור לגעת באלמנטור
הוא פשוט נכנס לעריכת הפוסא (המותאם) וזהו!!!
זה אוטומטית מתעדכן באלמנטור!
גם באלמנטור את יכולה לעשות הידר ופוטר שיבוא בכל עמוד באוטומט (טמפלט)תודה רבה ! אתה ממש עזרת לי !!!!
זה משהו שאני לא כ"כ יודעתאיך זה מתבצע בפועל ? עד היום בניתי ועיצבתי הכל באלמנטור קאנבס כי כשנכנסים לפוסט איך יהיה האדר ופוטר וכו? לשם כך אני כל הזמן חופרת על תבנית...
כדי שיכנס לפוסט ויכניס נתונים בלי האדר פוטר ואלמנטור
הלקוח יצטרך להיכנס לתוך האלמנטור? או שזה מוטמע בעמוד? פשוט אף פעם לא התעסקי עם זהגם באלמנטור את יכולה לעשות הידר ופוטר שיבוא בכל עמוד באוטומט (טמפלט)
ערכתי את ההודעה למעלה את מגדירה שהוא יבוא בכל עמוד/ פוסטהלקוח יצטרך להיכנס לתוך האלמנטור? או שזה מוטמע בעמוד? פשוט אף פעם לא התעסקי עם זה
מהמםערכתי את ההודעה למעלה את מגדירה שהוא יבוא בכל עמוד/ פוסט
איפה והיכן מגדירים ומתעסקים עם זה?בתוך התבנית עמוד מגדירה בדינאמי שהכותרת תהיה מה ACF אוטומטי והתמונה כנ"ל וכו'
הלקוח לא נכנס לאלמנטור אלא מזין את הנתונים בשדות המיוחדים בחוץ וזה מתעדכן!
מה השאלה?איפה והיכן מגדירים ומתעסקים עם זה?
עדיף תמיד, שלא יהיה קשור לפוסטים, למקרה שירצה לכתוב מאמרים...שהוא יהיה טמפלט לכל הפוסטים נניח
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים