ב"האם זה אחרי העדכון הגדול של ווינדוס, זה האנטי וירוס שסורק את כל המחשב, בדיסק קשיח גדול זה יכול לקחת לו יומיים רצוף.
ייתכן גם תוכנה מאוד כבדה
לכאורה הCPU תקין, אבל הRAM נראה בעיה, כמה RAM יש לך?תודה רבה
אני לא יודע איך ממיינים לפי ...
אבל אלו הם שני הדברים שלוקחים כ"כ הרבה
כל השאר כמעט כלום
יש אולי כחמש שש שהם 10/14 וכדו'
באמת אני מדבר הכל על המספרים של הזיכרון בשימוש
הCPU אני לא רואה שם מספרים מוזרים כנראה היתה לי טעות כנראה כל העליה הוא ררק בזיכרון בשימוש וזה מה שמדאיג כאן
דוד
ב"הלכאורה הCPU תקין, אבל הRAM נראה בעיה, כמה RAM יש לך?
למיון לפי הזיכרון או המעבד יש ללחוץ פשוט על איפה שכתוב CPU/זיכרון, שים לב שזה יהיה מלמעלה למטה, כלומר מהערך הגבוה, תעלה תמונות של מנהל המשימות כאשר הוא ממויין לCPU ולזיכרון.
ב"הלכאורה הCPU תקין, אבל הRAM נראה בעיה, כמה RAM יש לך?
למיון לפי הזיכרון או המעבד יש ללחוץ פשוט על איפה שכתוב CPU/זיכרון, שים לב שזה יהיה מלמעלה למטה, כלומר מהערך הגבוה, תעלה תמונות של מנהל המשימות כאשר הוא ממויין לCPU ולזיכרון.
ב"הלפי מה שהבנתי, המדמה אנדרואיד לוקח הרבה משאבים מהמחשב
כמו שכתבתי כבר למעלה יש לך מעט זיכרון RAM, לא ענית לי על השאלה שלי כמה...
השאלה אם אתה חווה איטיות מיוחדת בזמן האחרון,
יש לך דיסק SSD? כמה הדיסק מלא?
ב"היש כאן משהו לא הגיוני... יש לך 20 ג'יגה RAM ולמעשה את כנראה משתמשת באזור ה4 ג'יגה ולמנהל המשימות הוא מראה משתמש ב82% ....
מוזר... אולי יש לו כאלה שהוא לא יכול לגשת אליהם.
תצלמי את לשונית ביצועים במנהל המשימות כשהוא על 'זיכרון'
זה נראה בעיה קצת יותר מורכבת, תראו אם המצב ב'ביצועים' הוא אותו דבר מיד לאחר הדלקה של המחשב אחרי כיבוי (לא אחרי הפעלה מחדש)
ב"הזה נראה בעיה קצת יותר מורכבת, תראו אם המצב ב'ביצועים' הוא אותו דבר מיד לאחר הדלקה של המחשב אחרי כיבוי (לא אחרי הפעלה מחדש)
יכול להיות שזה משהו כמו דליפת זיכרון
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים