נכתב ע"י 3 פינות;2105703:מכשיר שלא פריץ זה דבר שלא קיים הכל שאלה של מאמץ, יש רמה מסוימת של מאמץ שאתה אומר מי שמשוגע יכול להעשות עוד הרבה דברים ואני לא צריך לדאוג לו.
(אלא אם כן אולי כמו שרמה פלוס כתב על ידי סירוס החיבור למחשב עם כל הבעיות הנלוות לזה, וכולי האי ואולי)
גם המכשיר של נתיב מי שבאמת עקשן ברור לי שיוכל לפרוץ אותו ואני לא הולך להרחיב בפורום ציבורי, אבל אף אחד לא ישלם כפול על מכשיר "מוגן" ויפרוץ אותו ויהפוך אותו למכשיר "רגיל".
נכתב ע"י 3 פינות;2105703:מכשיר שלא פריץ זה דבר שלא קיים הכל שאלה של מאמץ, יש רמה מסוימת של מאמץ שאתה אומר מי שמשוגע יכול להעשות עוד הרבה דברים ואני לא צריך לדאוג לו.
(אלא אם כן אולי כמו שרמה פלוס כתב על ידי סירוס החיבור למחשב עם כל הבעיות הנלוות לזה, וכולי האי ואולי)
גם המכשיר של נתיב מי שבאמת עקשן ברור לי שיוכל לפרוץ אותו ואני לא הולך להרחיב בפורום ציבורי, אבל אף אחד לא ישלם כפול על מכשיר "מוגן" ויפרוץ אותו ויהפוך אותו למכשיר "רגיל".
נכתב ע"י פריעדמן;2106186:דרך אגב מישהו התנסה עם המכשיר של 'הדרן' הטאבלט הכשר?
נכתב ע"י פריעדמן;2106186:דרך אגב מישהו התנסה עם המכשיר של 'הדרן' הטאבלט הכשר?
נכתב ע"י mat;2105716:תמיד קיים הפריצה הפשוטה שמחליפים Motherboard.
אני מדבר על זה. שלא יהיה אפשר להישאר עם אותו Motherboard.
נכתב ע"י ישראל123;2107958:אני בטוח, שרוב הגולשים כאן לא יודעים בכלל מה זה
נכתב ע"י nc;2107974:או מכירים את המושג העברי המקביל- לוח אם.
בדקתי לעומק ברכב שלנו(חדש)יש סים מובנה במסך שמותקן באוטו.יש עליו כמה אפליקצות כמו וויז כביש שש ועוד כמהנכתב ע"י שרינה;2104649:עיזבו אתכם.תתקדמו לרכבים חדשים..הוויז שם מובנה ללא עלות נוספת![]()
נכתב ע"י רמה פלוס;2111334:מישהו כאן עושה את העבודה?
http://www.93fm.co.il/radio/314937/
נכתב ע"י אביי;2111475:
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים