- הוסף לסימניות
אין הרבה מודלי ווידאו ברמה גבוהה בכלל יש את veo 3 (מאוד יקר בגרסה הטובה שלו ולא מספיק משתלם ) ורק 8 שניות לווידאו (למרות שניתן להאריך בעוד שמונה שניות את הווידאו זה לא זה)מה עם תחום הוידאו?
אני מנסה לברר כבר המון זמן לגבי מודלים שמביאים תוצרים ביחס למחיר.
אין. פשוט אין.
---
אשמח למידע מפורט של מודל מדויק ומחיר.
לא רק שם. אלא מצב מנוי ופירוט על ההגבלה.
כרגע כולם מוגבלים מאוד!
כרגע הוא עושה לי עבודה מצוינת בחינם >
5 סרטונים ביום * 20 חשבונות...![]()
800 שניות תוך שעה כל יום!
6 שעות ו40 דקות וידאו בחודש!
זה המידע הכללי וכל הנראה לא מספיק מדויק שמצאתי >
שירות תכנית קצבת שניות חודשית מתאים ל־24,000 שניות? Google Gemini Standard 1,500 Pro 4,000 Google Vertex AI Pay-as-you-go לפי שימוש NightCafe AI Credits Based תלוי בקרדיטים Unlimited Monthly 600 Runway Gen-3 Pro 450 Runway Gen-4 Pro 187 Runway Gen-3 Unlimited אין הגבלה Pika Labs Standard 140 Pro 400 Unlimited אין הגבלה Synthesia Starter 7,200 Creator 21,600 DeepBrain AI Basic 600 Pro 3,600 Rephrase AI Starter 300 Pro 1,200 Colossyan AI Starter 600 Pro 3,600 HeyGen Basic 600 Pro 3,600 Elai.io Basic 600 Pro 3,600 Hour One AI Basic 900 Pro 2,700 Vidnami AI Standard 1,800 Synthesys Basic 600 Pro 3,600
אשמח למידע על מודל בכמות כזו.
כלומר יותר איכותי.
רזולוציה ואופציות נוספות.
תודה.
אבל הוא מודל עם סאונד שזה מה שגורם לו להיות כמה רמות מעל המתחרים
יש את -Kling 2.1 שהוא ברמה גבוהה מאוד אבל ללא סאונד שזה מוריד ישירות את הערך שלו וגם לא יודע כמה אורך הסרטון (לא נראה לי יותר משמונה שניות)
יש את sora לא משהו בכלל אבל אני חושב שיש לו אפשרות של עד שישים שניות של ווידאו ! (לא בדקתי לעומק )
ועם זה נכון זה שם אותו במקום גבוה
אני יודע שיש עוד כמה מחוללי ווידאו בשוק אבל לא שמעתי עליהם מספיק וכנראה הם לא ממש מתחרים במודלים שהזכרתי אשמח לדעת עם אני טועה
למסקנה : השוק מתקדם יפה אבל לא מספיק טוב בשביל לשלם על זה אלא עם כן אתה גם עורך ווידאו וכולי שאז אתה לא משתמש רק במחולל עצמו אלא משתמש בידע שלך זה לא רע אבל זה מראה שהשוק עדיין לא מספיק בשל .
מקווה לראות את מחולל הווידאו הבא שבאמת ישבור את השוק .
הנושאים החמים