נכתב ע"י יוני רז;1484015:ללכת לרופא עור
הטיפול הוא הקפאה בחנקן או טיפול במשחה מאחר וישנן 4 סוגים שונים של נגעים כדאי שרופא יתאים את המשחה
קחי בחשבון שזה יכול להמשך כשנתיים
נכתב ע"י לללי;1484026:מוכר, ולא חייב להיות דווקא על הפנים. תבדקי אם אין בעוד מקומות.
הטיפול הוא חנקן,
וכן הוצאה ידנית של היבלות אחת אחת. (לא להתעלף...)
נכתב ע"י YB nekuda;1484035:הפנים של הילדים שלי היו מלאות וגם בעוד מקומות.
ויטמין D בכל פעם שאת זוכרת עזר להעלים את זה בערך תוך שבועיים (תלוי כמה מתמידים)
מקור: פטנט רשום.
הם היו בני שנה וחצי אז פחדתי מחנקן וכו.
וחלק אמרו לי שזה חוזר עם החנקן.
בטיפת חלב אחות אמרה לי משחה סינטומיצין.
הויטמין די הכי עזר לי.
נכתב ע"י לללי;1484059:לא מדברת על הוצאה בהרדמה מלאה,
בבית, אחרי כל אמבטיה מוציאים כמה...
נכתב ע"י יוני רז;1484113:פעם שמעתי שלטפטף ויטמין AD על היבלת אבל כמה שידוע לי היום לא מיצרים טיפות AD
נכתב ע"י משי 1;1484154:זה לא הוירוס הזה, שמנסיון לוקח כשנתיים עד שיעבור, ולא עוזר כלום, כי זה דוגר בגוף וממשיך להוציא כל הזמן, וכן גם מדביק את האחים...?
נכתב ע"י YB nekuda;1484215:אצלי זה היה הוירוס שעובר בערך במשך שנתיים.
על הויטמין די. מישהי הסבירה לי.
שכל זמן שהיבלת על הגוף הגוף לא מזהה אותה ולא מתמודד איתה והויטמין די הופך את זה לפצע ואז הגוף מזהה ומתמודד איתו.
כך זה היה אצלי. כל יבלת הפכה לפצע והלכה. וב"ה פניהם חלקות לגמרי.
היו חלק שהיה טיפה זמן צלקת ועברה.
והיו חלק שבשלב הפצע פוצצתי וזה זרז את ההחלמה.
כשזה היה ליד העין זה היה קצת מפחיד, אבל אחרי יום יומיים זה החלים.
לפעמים שמתי סינטומיצין.
ב"ה עכשיו אצל החמישי יש יבלת אחרונה. בגלל שלא היה לו בפנים. לא הקפדתי על ויטמין די ולכן לקח הרבה זמן.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //