כנראה שבחלון הכלים למטה, איפה שרבועי הצבע,אני קצת לומדת את הכלי פנ-טול ובכל פעם שאני מעגלת קו בין 2 נקודות, התוכנה (אילוס) מוסיפה מילוי ויוצרת מעין חצי עיגול.
איך מבטלים את המילוי?
אני רוצה ליצור רק קו מתאר.
תודה.
אני קצת לומדת את הכלי פנ-טול ובכל פעם שאני מעגלת קו בין 2 נקודות, התוכנה (אילוס) מוסיפה מילוי ויוצרת מעין חצי עיגול.
איך מבטלים את המילוי?
וואו איזה יצירה...צריך להגדיר שהמילוי יהיה שקוף לפני שמתחילים לעבוד עם ה-pen tool.
ושימי לב שאת מגדירה זאת במילוי (fill) ולא בקו מתאר (stoke).
ואם את רוצה לעבוד בצורה חכמה יותר -
1. פתחי שכבה חדשה בחלון השכבות, והעבירי לשם את התמונה (עדיף שתהיה השכבה התחתונה).
2. לחיצה כפולה על השכבה תפתח חלון הגדרות לשכבה.
3. הגדירי כ-טמפלייט, ואטימות Dim image to) 100) אחוז.
צפה בקובץ המצורף 458812
4. ובשכבה נפרדת שאינה מוגדרת כטמפלייט תצרי את הצורות בפן טול וכו', וע"י Ctrl Y כל הצורות שיצרת ושתצרי יופיעו בתצוגה של קווי מתאר בלבד. וכך לא מפריע המילוי של הצורה כשעובדים עם הפן טול כי פשוט לא רואים אותו. ותמיד ניתן לחזור לתצוגה רגילה ע"י שוב Ctrl Y. מצ"ב דוגמה:
ללא Ctrl Y:
צפה בקובץ המצורף 458813
עם Ctrl Y:
צפה בקובץ המצורף 458814
וכשהתמונה נמצאת בשכבה אחרת שמוגדרת כטמפלייט - Ctrl Y לא משפיע עליה, וניתן ליצור על גבה צורות בפן טול ללא הפרעה.
יש לציין ששכבת הטמפלייט לא תופיע בהדפסה.
צריך להגדיר שהמילוי יהיה שקוף לפני שמתחילים לעבוד עם ה-pen tool.
ושימי לב שאת מגדירה זאת במילוי (fill) ולא בקו מתאר (stoke).
ואם את רוצה לעבוד בצורה חכמה יותר -
1. פתחי שכבה חדשה בחלון השכבות, והעבירי לשם את התמונה (עדיף שתהיה השכבה התחתונה).
2. לחיצה כפולה על השכבה תפתח חלון הגדרות לשכבה.
3. הגדירי כ-טמפלייט, ואטימות Dim image to) 100) אחוז.
צפה בקובץ המצורף 458812
4. ובשכבה נפרדת שאינה מוגדרת כטמפלייט תצרי את הצורות בפן טול וכו', וע"י Ctrl Y כל הצורות שיצרת ושתצרי יופיעו בתצוגה של קווי מתאר בלבד. וכך לא מפריע המילוי של הצורה כשעובדים עם הפן טול כי פשוט לא רואים אותו. ותמיד ניתן לחזור לתצוגה רגילה ע"י שוב Ctrl Y. מצ"ב דוגמה:
ללא Ctrl Y:
צפה בקובץ המצורף 458813
עם Ctrl Y:
צפה בקובץ המצורף 458814
וכשהתמונה נמצאת בשכבה אחרת שמוגדרת כטמפלייט - Ctrl Y לא משפיע עליה, וניתן ליצור על גבה צורות בפן טול ללא הפרעה.
יש לציין ששכבת הטמפלייט לא תופיע בהדפסה.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים