- הוסף לסימניות
נכתב ע"י yosale;469262:אתה לא תמצא בארה"ב תדרים מאושרים לארץ.
אני קניתי את הG3 בארץ לפני חודש, ואני שמח שקניתי אותו בארץ שכן יהיה לי יותר קל למכור אותו במידת הצורך, וזה הסיבה אני לא מליץ לאף אחד לקנות אלחוטי בתדרים של חו"ל(מעבר לסיכון בהחרמתו ע"י משטרת ישראל)
סיבה נוספת: נשבר לך משדר או מקלט, לך תביא מחו"ל מכשיר תואם..
אבל אני לא מבין מה הבעיה שלך להישאר עם הG2? מה נאבד לך בחיים?
אחי, אתה מצחיק אותי..נכתב ע"י msphoto;469553:אני באמת לא מבין למה אי אפשר למצוא בארה''ב תדרים מאושרים בארץ.. מאיפה היבואנים קונים..?
משטרת ישראל לא משועממת לבדוק לי בתיקים איזה תדר יש לי, לא?
הG2 שלי קצת מרגיז אותי, אני צריך לשים אותו גבוה כדי שלא יהיו לי בעיות של קליטה ורעשים הנובעים מכך, זה מרגיז וממש בא לי להחליף לG3 חדש.
הG3 עולה 3900 + מע"מנכתב ע"י פופקו;469554:אני הייתי מחליף![]()
נכתב ע"י yosale;469734:הG3 עולה 3900 + מע"מ
הG2 עולה 2900 + מע"מ
את הG2 המשומש שלו הוא לא יוכל למכור ביותר מ1500. והוא יצטרך להוסיף 3000.
בנתיים יש לו משהו ביד שעובד, ורק צריך לבדוק מדוע זה לא קולט מספיק טוב.
אז אתה בטוח שהיית מחליף....?
נכתב ע"י yosale;469729:אחי, אתה מצחיק אותי..
1. לכל מדינה יש משרד תקשורת שמקצה תדרם עבור פלאפונים, מוניות, משטרה וכו'. מה לעשות אבל משרד התקשורת בניורק לא שאל אותנו מה מתאים לנו..
2. מה אתה חושב לך, שבG3 לא יהיו לך בעיות קליטה? יש לך טעות מרה! אם האנטנות והחוטים מחוברים טוב ואין לך תקלות במכשיר לא יהיו לך בעיות. אבל אם אתה אומר שאתה צריך לשים אותו גבוה אז אולי יש לך בעיה במכשיר, וכידוע תקלה מתקנים ולא דוחפים מכשיר מקולקל לפראייר מסכן..
3. כבר דיברתי על זה כמה פעמים. בשנה האחרונה משום מה הרבה צלמים מתחילים להתלונן על בעיות אלחוטי שלא קשורות לטיב המכשיר. זה נשמע כמו פיק ובפרמייר רואים את זה בטימליין כפס חורג. הגורם לפי הערכות שונים מצוי באנטנות סלולריות וכדו'
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים