תולעת ספרים ראשית
משתמש מקצוען
- הוסף לסימניות
יש הבדל בין 'פוסטים חדשים' לבין 'מה חדש'?מה זאת אומרת לא מופיע?
אחרי שפירסמת אותו בדקת ב'מה חדש'?
יש הבדל בין 'פוסטים חדשים' לבין 'מה חדש'?מה זאת אומרת לא מופיע?
אחרי שפירסמת אותו בדקת ב'מה חדש'?
אני תמיד הולך על המה חדשיש הבדל בין 'פוסטים חדשים' לבין 'מה חדש'?
ובכך היא נתנה להם רעיונות מה הם יכולות לעשות.....ואצלנו בסמינר המורה הסבירה שחייבים לנתק והוסיפה סיפור בתור נימוק:שתי בנות ישבו ברחוב והסתכלו במצלמה ופתאום מישהו מאחוריהם שלח להם תמונה לא צנועה...מעניין איך קורה דבר כזה, בלי לאשר פתאום התקבלה תמונה....(ולמה לטרוח לשלוח למצלמה? יש דרכים פשוטות יותר)
אין לי מושג על הפרצה שכתבת, אבל גם אם היתה אתה מסכים ש"הצעד קדימה לשמור על הדור הבא" הוא לא להפסיק לקנות ביש...אנילאמבין
אתם באמת סבורים שמישהו יפרט בקול איך הדרך להגיע לדברים נוספים??
לפני כשנה התגלתה פירצת אינטרנט ברשת יש, היא התגלתה לראשונה ע"י ילדים בדרך שאפחד מאיתנו לא היה מעה על דעתו, ככה הוא אולמינו וכדאי לקחת צעד או שניים קדימה לצורך שמירה על הדור הבא.
קוראים למצלמות אלו בעברית "סמארטפונים"....
לא נראה לי שיש מישהו שמוציא מצלמת קנון ודומיה עם יוטיוב ודפדפן, לא אמור להיות לזה שום ביקוש!
קצת היגיון!
יש אנשים יותר חכמים מכם המונחים בעניין ומכירים את המציאות, הסיפורים מגיעים אליהם ולא לחכמי פרוג, האמת הוא שאני לא מתחיל להבין מה הקטע של לנסות לרמות את עצמינו ולהגיד שהכול בסדר וסתם מנסים להפחיד אותנו, תשאלו כל מי שקצת מתעסק בתחום ויגיד לכם שלא מספיק מפחידים אותנו.כל מילה!
חברה נראה לי קצת נסחפתם...
התקלה הייתה ידועה לכל מנהלי התתי"ם ולמתעסקים בתחום והייתה מסוכנת מאד!!אין לי מושג על הפרצה שכתבת
תתפלאו לשמוע.אין לי מושג על הפרצה שכתבת, אבל גם אם היתה אתה מסכים ש"הצעד קדימה לשמור על הדור הבא" הוא לא להפסיק לקנות ביש...
אני בטוחה שעם קצת רצון כוונתי תובן,
גם אם לא הצלחתם, מידיעה העובדות מעט שונות.אני חושבת שיש כאן טעות כלשהי
יש מצלמות שמגיעות עם אופציה לגלוש בפייסבוק ובעוד אתרים, אני לא זוכרת את הדגמים ואת זה אפשר לקלוט על ההתחלה בלי בעיה
אני אישית ניסיתי להעביר תמונות מהמצלמה (sx710) למחשב (אגב דרך מעצבנת, תקנו קורא כרטיסים ושלום) והצלחתי, ועל הדרך לחצתי על כל מיני כפתורים כדי להגיע להעברה הזאת, אין שם שום אופציה להגיע לדפדפן אינטרנט, אולי מישהו שנולד מעין 'טכנאי' או חכם יוצא מן הכלל יוכל לפרוץ את זה באותה מידה שהוא יכול לפרוץ חסימות אחרות של אינטרנט
ועוד אלף דרכים שונות לפרוץ כל מיני מכשירים
אם הוא יושב בטווח של עוד מישהו עם מצלמת WIFI (שכיח)סכנה! ראו הוזהרתם!!!
במילים אחרות-כל הילדים/ות והנערים/ות של הדור הזה.אולי מישהו שנולד מעין 'טכנאי' או חכם יוצא מן הכלל יוכל לפרוץ את זה באותה מידה שהוא יכול לפרוץ חסימות אחרות של אינטרנט
ביש מוכרים מצלמות עם WiFi?אין לי מושג על הפרצה שכתבת, אבל גם אם היתה אתה מסכים ש"הצעד קדימה לשמור על הדור הבא" הוא לא להפסיק לקנות ביש...
את רצינית???ביש מוכרים מצלמות עם WiFi?
זה נכתב בציניות.את רצינית???
בטח התכוונו לרשת ציבורית
במקרה היה לי בדיוק את המצלמה הזאת לפני כמה שנים (זה דגם די ישן).לסיום לכל אלו שמנסים להכחיש כל מה שקצת צורם להם, אז כן, קיים מצלמות פשוטות עם יוטיוב-לצפייה ולא רק להעלה (שזה כבר קיימת בכל המצלמות של קנון), ככה נראה תפריט של מצלמה שעולה בסביבות $100 Samsung WB250f וברהבה מאלו קיים גם דפדפן מובנה (עיני ראו ולא זר).
מה הבעיה באפשרות שליחה תמונות לענן / ליוטיוב ?ואני מעבירה תמונות למחשב בצורה מאד קלה (WIFI)
הוא מאפשר גם לשלוח לענן ולגבו את התמונות (הייתי צריכה להרשם לפני כן כם שם משתמש וססמא) בצורה קלילה
ואפילו ליוטיוב (לו היה לי שם ערוץ)
כך שלהגיד שאין אפשרות זה לא נכן
לא אמרתי שיש בעיה כשמדובר על בוגרמה הבעיה באפשרות שליחה תמונות לענן / ליוטיוב ?
מה הבעיה באפשרות שליחה תמונות לענן / ליוטיוב ?
וברהבה מאלו קיים גם דפדפן מובנה (עיני ראו ולא זר).
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //