Title

איש את רעהו • מידע ועזרה הדדית

ברוכים הבאים למעצמת החסד של פרוג!
פורום אא"ר - הלב הפועם של פרוג הוא המקום בו מתרכזים כל תחומי העזרה והסיוע: פתרונות, עזרה הדדית, טיפים, מידע חיוני ושיתוף ידע אנושי של חכמת ההמונים. עם מיליוני הודעות ואלפי פרוגיסטים פעילים שמעניקים יד זה לזה מדי יום - איש את רעהו יעזורו.
בהמשך לאשכול הזה
http://www.prog.co.il/showthread.php?t=192148
מפורום דין וחשבון

חשבתי להעלות את זה כאן כדי שכולם ישימו לב:
מועד הגשת מס הכנסה שלילי לשנת 2013 הוארך עד 26/12/14
נותרו יומיים להגשה
לתשומת לבכם

שווה לנסות להגיש-
ניגשים לדואר עם תעודת זהות ושק, או אישור אחר על ניהול חשבון בנק.
וזהו! לא עולה כסף ולא מאמץ נוסף מצידכם.
מה עושים? גברת בת 3 וחצי שלא אוהבת לחם,
באגט היא אוכלת בשמחה אבל שאר הלחמים היא בקושי נוגעת!
שבת היא יכולה להעביר כל השבת בלי ביס בחלה!

בגן כנראה בהשפעת הסביבה היא אוכלת חצי סנדוויץ או ביום ממש מוצלח אז את ה'לבן' של 2 החצאים

-אבל הבעיה הגדולה זה בערב!!!

נדיר שאני מצליחה לגרום לה לאכול לחם בערב רק בשמניות ופיתויים מגרים!
וגם אז...למשל טוסט אני מוצאת רוב הפעמים שכל ה'בפנוכו' נאכל באושר והלחם עצמו מבויש בצלחת,
במקום היא אוכלת פירות ירקות לבן וכד' ומתמלאת מזה

לא הייתי מתלוננת לולא הלילות האחרונים שהיא התעוררה בסביבות 4 וחצי:mad: ולאחר דין ודברים שזה עדיין לילה ולחזור מהר לישון היא אומרת-טוב! אז תביאי לי תפוח! :eek: תפוח באמצע השינה?!?
אבל מה לא עושים? הבאתי תפוח,חזר השקט וחזרתי לישון ובבוקר אכן הוא היה מכורסם כהוגן!
וככה היה גם בלילה שאחרי, מה שהוביל אותי למסכנה שהילדה רעבה-אבל מה לעשות שהיא לא מסכימה לשום דבר משביע? פסטה, קוסקוס, פתיתים-רק תגיד ויהיה-היא לא מוכנה! היום ניסיתי קורנפלקס-נראה כמה יעזור...

ואם יש מישהו שקרא עד פה ועוד נשאר לו כוח לכתוב עיצה מועילה-אשמח מאוד מאוד לשמוע!!!

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה