Title

איש את רעהו • מידע ועזרה הדדית

ברוכים הבאים למעצמת החסד של פרוג!
פורום אא"ר - הלב הפועם של פרוג הוא המקום בו מתרכזים כל תחומי העזרה והסיוע: פתרונות, עזרה הדדית, טיפים, מידע חיוני ושיתוף ידע אנושי של חכמת ההמונים. עם מיליוני הודעות ואלפי פרוגיסטים פעילים שמעניקים יד זה לזה מדי יום - איש את רעהו יעזורו.
  • 823
  • יש לי תנור מסוג נורמנדה, ולצערי הרב ולתיסכולי כבר שבועיים אני ממתין שטכנאי חב' קלינטון היבואנית של נורמנדה סוף סוף יתקן אותו...
    פעמיים נקבעו לי מועדים והטכנאי לא הגיע בלי להודיע על ההברזה (משעה 10 עד 4 ולהפסיד ימי עבודה) והתירוצים פשוט עלובים ואנטיפתיים ("היה לו אירוע משפחתי/זה מה יש/אין זמנים אחרים/הוא התקשר להודיע לך שלא יבוא [שקר!!!]") והרושם שיש להם טכנאי אחד בלבד...
    לבסוף הטכנאי הגיע ביום ראשון השבוע, איבחן את הבעיה ואיזה חלקים יש להחליף אבל... "אין לי כלום להחליף... רשמתי דו"ח תיקון דחוף... יום שלישי גג רביעי אני מתקן... 200 ש"ח דמי ביקור."
    הדגשתי לטכנאי שאני זקוק לתנור לקראת אירוע שיש לנו ביום חמישי (היום). "אין בעיה, אני מגיע..."
    לבי ניבא רעות וביום שלישי בבוקר התקשרתי לוודא שאכן הטכנאי יגיע ומאיזה שעה אהיה "בהסגר המתנה". התשובה של המוקדנית הייתה חצופה ואנטיפתית: "מי הוא שיקבע לבוא אליך? אנחנו קובעים לו! יום שני הבא וזהו."
    דרשתי בתוקף שהתנור יתוקן לאלתר ותהיתי כיצד זה שטכנאי לא מצויד בחלקי חילוף בפרט לאחר שהסברתי מההתחלה מה מהות הבעיה ושמסתמא התרמוסטט "מת".
    לאחר שיחה נוספת מיוזמתם נאמר לי ש"עושים לי טובה" וביום חמישי (היום) בין 13 ל-17 יבוא הטכנאי הגואל. גם קיבלתי הנחה בת80 ש"ח על החלקים כ"פיצוי"...
    נו, ומי לא בא?
    בשעה 16, כשחששותי גברו על הברזה נוספת, התקשרתי למוקד הלקוחות אך לא קיבלתי כל מענה... השעה 17 הגיעה ואני כבר "טסתי" לאירוע שאשתי כבר התייאשה מלהביא מאפה ידיה להתפאר אליו... היום נאלצתי לוותר על תור לרופא לבתי שחיכיתו לו זמן רב (והתור הבא עוד חודש), שעות עבודה ו"הרווחתי" עצבים על שירות לא נורמלי, אפתי, חצפני ממדרגה ראשונה פלוס. מעניין איזה תירוץ יהיה להם על אי בוא הטכנאי היום... (אספר לכם בשמחה).
    אעדכן מתי יתוקן התנור ובנתיים הסיקו מסקנות אם כדאי לקנות נורמנדה עם שידוך לכזה שירות שיש "לנער" אותו ניעור מהשורש ומי שיש לו ומזמין שירות - שיתכונן לסאגה עצובה ולהרבה סבלנות לשמוע תירוצים של גן ילדים.
    0 תגובות

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
    נקרא  2  פעמים
    למעלה