Title

איש את רעהו • מידע ועזרה הדדית

ברוכים הבאים למעצמת החסד של פרוג!
פורום אא"ר - הלב הפועם של פרוג הוא המקום בו מתרכזים כל תחומי העזרה והסיוע: פתרונות, עזרה הדדית, טיפים, מידע חיוני ושיתוף ידע אנושי של חכמת ההמונים. עם מיליוני הודעות ואלפי פרוגיסטים פעילים שמעניקים יד זה לזה מדי יום - איש את רעהו יעזורו.
חייבת עזרה /רעיון מה לעשות,
שנה שעברה השכרתי למשהי(מב"ב) תחפושת של נסיך ונסיכה , אך היא טרם החזירה לי ואין לי את המס' שלה ואולי לה יש את אותה בעיה ואין לה את שלי(הפלא' שלי נשבר).
העניין הוא שזה תחפושת מאוד מושקעת שעבדתי עליה שעות רבות וחבל לי ממש וחוץ מזה כבר כמה וכמה נשים פנו אליי שהן רוצות להשכיר את התחפושות השנה, ככה שזה נזק גם רגשי וגם כספי :(
את הכסף אותה אחת העבירה לי בהעברה כספית ככה שיש לי את השם משפחה והשם של הגבר, אבל אלו הפרטים היחידים שיש לי(אני עדיין לא מובטלת להתחיל להתקשר שם שם באלפון של ב"ב בעל אותו שם לשאול אם הם השכירו שנה שעברה את התחפושות ,וכן אני מניחה שמדובר מנסתם בזוג צעיר כי התחפושות הן של גילאי 2-3 ושנה וחצי ואם ככה רוב סיכויים שאין להם טלפון קוי...).
יש אולי למשהו רעיון איך לאתר את אותה אחת???
או אולי משהו/י מזהה את התחפושות ויש לו איזה קרבה משפחתית לאותה אחת והוא יכול לעדכן שהמחיר שהם שלמו עבור התחפושות הוא רק עבור שנה אחת ולא לצמיתות....
אשמח לכל בדל מידע /רעיון.
מס' הפלא' שלי:
0548486645
מצו"ב התמונות של התחפושות:
 תגובה אחרונה 
שוב ושוב שומעים על זה.
אבל תמיד טוב לחזור על זה.

מספר טלפון ⁦+229 56 18 35 94⁩ השאיר לי הודעה כזאת;

חשוב מאוד לקרוא את ההודעה שלי, לדעתי זו לא בדיחה.
סליחה על אי הנוחות, זה עתה ראיתי את הפרופיל שלך ואולי זה האדם שאני צריך. בכל מקרה, המספר שלי הוא קלודין קלאומז. אני ספרדי ואני גר בצרפת.
אני סובל ממחלה קשה שגרמה למותי.
כמובן שזה סרטן המוח, אז יש לי 500,000 יורו בחשבון שלי ב-BNP PARIBAS BANQUE בצרפת, ואני רוצה לתת את הכסף לאדם ישר ואמין שישתמש בו. בצד ימין.
למעשה, יש לי גם עסק לייבוא אביזרי רכב.
איבדתי את בעלי לפני 8 שנים והופתעתי מאוד שלא התחתנתי כי אני מכבדת את זכרו. לצערי לא היו לי ילדים. אני רוצה לתרום 500,000 יורו לפני מותי, מתוכם תתרום 10% לעניים סביבך,
כי ימי חיי מועטים כמו המחלה שאני סובל
אין תרופה אז אני רוצה לדעת אם אתה מוכן לקבל את התרומה שלי, אם כן אנא צור קשר עם עורך הדין שלי ותגיד לי שזו קלודין קלודין.

הנה מספר הוואטסאפ המקצועי של עורך הדין שלי: +33745656785.
הוא אדם ישר וישר, אפשר לסמוך עליו בעיניים עצומות.

שימו לב:
כל ההודעות מסוג זה, הינם פישינג והונאה!!
מדובר בנוכלים!

וגם המספר של עורך הדין הינו של אותו אדם נוכל.
הם מבקשים ממך תשלום "קטן" ע"מ לסדר את הבירוקרטיה של הירושה ולבסוף הם נעלמים!

מומלץ ביותר ללחוץ על דיווח.
1645479752792.png

אגב לאחרונה הם גם שולחים מיילים.
לדווח כספאם!

ולא להתפתות בחיים!!!
התורה חסה על ממונם של ישראל!

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה