Title

איש את רעהו • מידע ועזרה הדדית

ברוכים הבאים למעצמת החסד של פרוג!
פורום אא"ר - הלב הפועם של פרוג הוא המקום בו מתרכזים כל תחומי העזרה והסיוע: פתרונות, עזרה הדדית, טיפים, מידע חיוני ושיתוף ידע אנושי של חכמת ההמונים. עם מיליוני הודעות ואלפי פרוגיסטים פעילים שמעניקים יד זה לזה מדי יום - איש את רעהו יעזורו.
אני עובדת בשעות הערב אצל בעלת עסק חרדית,
בתחילה כשהתקבלתי לעבודה אצלה היא רצתה שבשיל המשכורת אפתח עוסק פטור ואנפיק לה קבלות, כי לטענתה היא לא צריכה את כל הכאב ראש הזה של תלושים והתעסקות עם הנהלת חשבונות,
אבל באותו זמן זה לא השתלם לי, וככה התחלנו לעבוד בשחור....
אחרי כשנה וחצי של עבודה ביקשתי ממנה בכל אופן שתוציא עבורי תלושים,
הפעם היא נענתה לבקשתי (בין השאר כי ראתה שאני עובדת יעילה וחרוצה שמתכווונת להמשיך לעבוד איתה לאורך זמן, וגם מפני שהמשרה הלכה והתרחבה ל-60-70 שעות בחודש)
אבל התנתה את זה בכך שכל הוצאות התלוש יהיו עלי - כדי שהיא לא תינזק מכך.
ואכן המשכורת ירדה כל חודש בכעשר אחוז
לדבריה זה היה עקב הוצאות התלוש....

אוקיי.
עברה חצי שנה נוספת
ורציתי לקבל כמתבקש הפרשות לקרן פנסיה,
אבל כאן היא כבר התרגזה ממש והודיעה שהיא לא מתכוונת לתת לי שקל אחד יותר ואני מעמידה אותה בפני סחטנות רבה.
אם אני רוצה היא יכולה להפריש מהמשכורת שלי בלבד
אבל היא שקל לא מתכוונת לשלם יותר - ואם אני מתעקשת אז היא תחפש עובדת אחרת, עקשנית פחות....

מה לעשות כעת?
אני זקוקה לעבודה הזאת, ומצד שני מרגיש לי סוג של ניצול,
בכל אופן אני עובדת אצלה בנאמנות כבר תקופה ארוכה...
האם אלו זכויות שמגיעות לי בכל מקרה או שהטענות של המעסיקה שלי צודקות?

יש לציין שהשכר הבסיסי שהיא משלמת גבוה מעט מהמקובל, זאת הסיבה שאני שוקלת אולי להיכנע לה, שמא אקבל מכתב פיטורים מייד
מה אומרות?

נקודה נוספת היא שכל ההתנהלות שלי איתה היא לא באופן מסודר,
גם התלוש כתוב בצורה מעט משונה, החשבון שם נעשה עם סכומים אחרים והעיקר הוא שהסכום הסופי תואם למציאות, אבל כל החישוב הכללי לא ברור שם...
וגם זכויות אחרות כגון חופשה ימי מחלה וכו' איני מקבלת כלל, אולי זה מפני שאני עובדת שעתית עם סכום שעות לא גלובלי מדי חודש?
כל פעם שאני מריצה את התוכנית שלי היא נופלת והבעיה בפונקציה הזאת: הוא כל הזמן לא מצליח להציב את temp בbuses
האם אני עושה את זה טוב?
(זאת פונקציה שמוסיפה קו אוטובוס למאגר קווי אוטובוס- שקיים בתוך מערך דינאמי)
אשמח לעזרה, תודה רבה
void addLine(int** &buses, int &numBuses, int line, int stops, int durationOfRide)
}
bool flag = false;
if (search(buses, numBuses, line) == -1)//send to the search function to check if the line is in the sistem and if not add it to
}
int** temp = new int*[++numBuses];//Creates a new matrix with numBuses + 1 rows and 3 columns
for (int i = 0; i < numBuses; i++)
}
temp = new int[3];
{
if (numBuses == 1)//if temp is empty(numBuses is equal to 1 because I plussed it 1)- put the new line at the firsy place
}
temp[0][0] = line;
temp[0][1] = stops;
temp[0][2] = durationOfRide;
flag = true;
buses = temp;
{
else //if temp is full
}
for (int i = 0, k = 0; i < numBuses - 1; i++, k++)//Transfers the data in the buses array to the temp array
}

if (line < buses[0] && !flag)//if the new line is smaller than the current line in temp
}
temp[k][0] = line;
temp[k][1] = stops;
temp[k][2] = durationOfRide;
k++;
flag = true;
{
for (int j = 0; j < 3; j++)
}
temp[k][j] = buses[j];
{

{
if (!flag)
}
buses[numBuses-1][0] = line;
buses[numBuses-1][1] = stops;
buses[numBuses-1][2] = durationOfRide;
{

{
buses = temp;
if (temp)
}
delete[] temp;
temp = nullptr;
{

{

}

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה