Title

איש את רעהו • מידע ועזרה הדדית

ברוכים הבאים למעצמת החסד של פרוג!
פורום אא"ר - הלב הפועם של פרוג הוא המקום בו מתרכזים כל תחומי העזרה והסיוע: פתרונות, עזרה הדדית, טיפים, מידע חיוני ושיתוף ידע אנושי של חכמת ההמונים. עם מיליוני הודעות ואלפי פרוגיסטים פעילים שמעניקים יד זה לזה מדי יום - איש את רעהו יעזורו.
קצת רקע-
שלום,בת 27 אפילפטית מזה 12 שנה,אתם יכולים לדמיין מה עבר עליי ,נערה בת 15 בשיא הטיניג'ר פתאום ללא שום סיבה ביום בהיר אחד זה פשוט נוחת עליה.. הכל פשוט חרב עליי!!טרוף ושחור מכ"כ המון בחינות ורבדים. זוכרת שככ הרגשתי בודדה והסוד, ההסתרה הזאת,כאילו זה איזה פגם,תחושת השוני והבדידות היתה עצומה!! וחיפשתי, כ"כ רציתי לדבר עם עוד בנות שגם הן מתמודדות שגם הן מכירות את התחושות המוזרות לפני ואחרי התקף. רציתי לדעת שאני לא לבד שאני בסדר שאני *נורמלית*,שיוועתי למישהו שיבין אותי!!!!
אני בטוחה במליונים של אחוזים שאם הייתי מכירה נערות שגם הן מתמודדות עם האפי, הו! כמה שזה היה מקל עליי,ולו במעט! התבאסתי ככ שאין לי דרך למצוא אותן..
היום ב"ה אני במקום מאד שלם ואוהב כלפיי וכלפיי האפי,למעשה אני מרגישה שזאת שליחות חיי!!! הרגשתם פעם כזאת תחושה? ועם הזמן התחושה מתעצמת ואיתה מתעצמת התשוקה לממש את השליחות. אבל זה לא קורה. /:

חלום שלי לפתוח קבוצות תמיכה לנערימ/ות מבתים חרדים ,זה בוער לי בנשמה וזורם לי בעורקים!!!!
הנושא כ"כ רגיש ומורכב ואני לא יודעת מאיפה ואיך להתחיל!? אשמח לכל עזרה/הפנייה/תובנה/עצה. אפשר גם בפרטי.
שבת שלום ובריאות!
שלום!

לפני ראש השנה, אורח של שכן בבין ליד פגע ברכב שלנו וכיסח את הפנס האחורי + עיקם את הפח. הוא בא מעצמו וסיפר שפגע וכו וביקש שלא נתבע את הביטוח כי הוא חתן וכו...
טעות שלנו - הסכמנו.
בעלי דיבר איתו אחרי החג. קודם כל, היה פשוט סרט להשיג אותו. הבן אדם לא עונה. מזהה את המספר של בעלי ופשוט לא עונה. ואם ענה, אז הוא בנסיעה, וממש עוד שעה יחזור אליו לקבל את פרטי החשבון להעברה. כלום...
אחרי כמה חודשים כאלה, התקשרתי אליו מהטפלון שלי. הוא כמובן ענה מיד. טען להגנתו שבעלי לא מתקשר אליו ושאין לו את המספר שלו וכו. שקרים בקיצור. אמרתי לו- עזוב. עכשיו תעשה את העברה. כמובן הוא היה בנהיגה ואמר שיחזור אלי. לא חזר.
למחרת נדנדתי עד שענה. הוא לקח את פרטי החשבון. כל זה קרה שבוע שעבר. נתתי שבוע שיעשה את ההעברה. לא עשה.
אני מנסה להתקשר- ושוב, הוא לא עונה. מלא פעמים, והוא לא עונה. באחת הפעמים הוא ענה, ופשוט שם אותי על השתק או משהו. לא דיבר... ואני שומעת אותו מנהל את עניניו בפלאפון אחר....

מאוד מסתכל!! מה אפשר לעשות?? איך אפשר פשוט לגמור עם הסיפור הזה ולגרום לו לשלם? הדבר היחיד שיש לי זה הטלפון שלו והשם שלו.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה